Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies voor het MKB, bedrijven van 5 tot 200 werknemers. Sparringpartner voor de ondernemers die het maximale potentieel van hun organisatie eruit willen halen. Wij kunnen van waarde zijn voor elk bedrijf, in welke fase zij zich ook maar bevinden. Een allround team van business coaches staat te popelen om u te helpen.

Bedrijfsadvies om je in iedere fase van je bedrijf verder te ontwikkelen

Iedere volgende fase van je bedrijf vraagt andere capaciteiten en kwaliteiten van jou als ondernemer. De complexiteit van je bedrijf neemt toe en zorgt voor een veranderende cultuur, structuur en winstgevendheid.

Kortom, je bedrijf ontwikkelt door en dat vraagt van jou ook een verdere ontwikkeling als ondernemer. Je zal je op persoonlijk gebied moeten ontwikkelen, maar ook zeker op financieel gebied. Dit gaat vaak niet zonder slag of stoot en dus is het soms wel handig om advies te krijgen van professionals.

Bedrijfsadvies

Wij coachen ondernemers met de ambitie op persoonlijk én zakelijk verder te groeien in:

Persoonlijke coaching

Versterk jezelf met waardevolle persoonlijke inzichten die jou & je bedrijf verder brengen >

Strategie

Bepaal een heldere strategie, een gedeelde visie & werk aan een toekomstbestendig bedrijf >

Leiderschap

Weet het beste uit je mensen te halen door je verder te ontwikkelen als leider binnen je bedrijf >

Teamcoaching

Weet met succes veranderingen door te voeren door je mensen te betrekken & het (groei) potentieel van iedere individuele medewerker optimaal te benutten >

Bedrijfsadvies

Benut de ervaring en expertise van een bedrijfsadviseur zodat jij het wiel niet uit hoeft uit te vinden op o.a. financiën, marketing & sales, bedrijfsoptimalisatie & HR >

Bedrijfsoverdracht

Maak je bedrijf klaar voor (familie) overdracht & laat je begeleiden door een business coach met aandacht voor de verschillende belangen en emotionele factoren >

Benieuwd wat bedrijfsadvies ook voor jou kan betekenen?

Maak kennis met één van onze bedrijfsadviseurs en maak werk van de uitdagingen die voor jou, je team én je bedrijf van belang zijn.

We gaan graag in gesprek om elkaar te leren kennen en van betekenis te zijn. Laat je gegevens achter of bel ons direct op: 030 – 237 07 00.

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.