Bedrijfscoaching op directe (en MT) niveau voor:

 • Het ontwikkelen van visie
 • Het bepalen van een toekomstbestendige strategie
 • Een vernieuwing van het business model
 • Het aanscherpen van de waarde propositie

Zodat je daarna samen met je team door kan bouwen aan het verbeteren en laten (door)groeien van je bedrijf.

Bedrijfscoaching

Door een heldere toekomstvisie te formuleren, de juiste strategische keuzes te maken en te sturen op resultaat en KPI’s bouwen de meeste ondernemers een goed lopend bedrijf op. Vaak ondersteund door een systematische manier van denken, met duidelijke structuren en processen.

Duurzaam succes wordt bepaald doordat je visie is geladen met een missie die in de vezels zit van je bedrijf en je medewerkers. Door je onderscheidend vermogen en het DNA van je bedrijf te vatten in (kern)waarden leg je een stevig fundament neer. Zo bouw je samen aan een unieke cultuur en spirit,
die voelbaar is voor je medewerkers, klanten, partners en nieuw talent.

Business coach Nederland

Creëer rust, duidelijkheid en focus

In onze bedrijfscoaching dringen we door tot de kern van je bedrijf en helpen van daaruit de juiste (groei)strategie te bepalen én te implementeren. Geen quick fix, maar structureel resultaat.

Het creëert rust, duidelijkheid en focus. Dat er iemand naast je staat. Een bedrijfscoach die voor jou en je bedrijf, in elke fase, een klankbord, strateeg en vertrouwenspersoon is.

Sinds 2016 hebben we al vele honderden ondernemers in verschillende sectoren met succes gecoacht. Enkele ervaringen:

Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 

Concrete resultaten die je kan realiseren met bedrijfscoaching

 • Inspirerende missie en visie, vertaald in kernwaarden en verankerd in het bedrijf
 • Strategie bepaald, met een heldere focus
 • Aangescherpte waarde propositie en gevalideerd businessmodel
 • Heldere keuzes in nieuwe verdienmodellen en markten
 • Meer intern ondernemerschap en leiderschap
 • Optimalisatie van systemen, processen en structuren
 • Groei van omzet en winstgevendheid, verbetering van marges
 • Tevreden klanten die ambassadeur zijn voor je bedrijf
 • Een magnetische cultuur met gemotiveerde medewerkers en aantrekkelijk voor jong talent

Gun jezelf deze investering in het versterken van je ondernemerschap en het bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf

Benieuwd wat een business coach kan betekenen?

Maak kennis met één van onze business coaches en laten we samen de uitdagingen aanpakken die voor jou, je team én je bedrijf van belang zijn.

We gaan graag in gesprek om elkaar te leren kennen. Laat je gegevens achter of bel ons direct op: 030 – 237 07 00.

Ontdek hoe jij je bedrijf kunt laten doorgroeien

Doe de groeitest!

Ons groeimodel

Veelgestelde vragen

Bij het bepalen van je strategie kan een business coach jou goed helpen, maar hoe kan een business coach helpen met de strategiebepaling van je bedrijf?

Een business coach kan helpen met de strategiebepaling van je bedrijf door samen met jou te sparren over je toekomstvisie. Dit kan gaan over de stip op de horizon, de (groei) strategie en de concrete acties en initiatieven om hier – samen met je team – invulling aan te geven.

Een goede business coach is een onafhankelijke sparringpartner, brengt ervaringen, kennis en expertise in zodat jij het wiel niet zelf uit hoeft te vinden.
Samen bepaal je concrete doelstellingen op maand-  kwartaal en jaarbasis, met een focus op de lange termijn. Daarnaast is jouw coach een stok achter de deur om niet alleen een heldere strategie te bepalen, maar daar bovenal met succes invulling te geven aan het behalen van je doelen en de (groei)potentie van je bedrijf verder te benutten.

Een vraag die wij vaak krijgen van ondernemers: Hoe kies ik de juiste business coach? Om de juiste business coach te kiezen is het allereerst van belang dat je een klik ervaart en het gevoel hebt dat je alles met je business coach kunt bespreken. Dit vraagt vertrouwen en openheid en dat kun je alleen geven wanneer je zelf ook een klik ervaart. Neem daarom eerst (vrijblijvend) de tijd om kennis te maken.

Daarnaast stelt een goede business coach in dit eerste gesprek een plan van aanpak op. In dit gesprek gaan we samen met jou de uitdagingen concreet maken die jij wilt aanpakken. De aanpak van de business coach en het tijdspad geven jou een beeld van onze werkwijze.

Naast het hebben van een klik is het belangrijk dat je een business coach kiest die ervaring heeft met deze vraagstukken. Ook is het van belang dat de business coach een goed beeld heeft van jou als ondernemer, jouw bedrijf en de sector waarin je je begeeft.

Wanneer jij nieuwsgierig bent, zal vast deze vraag ook bij jou opkomen: ‘Wat doet een business coach?’.

Een business coach gaat met jou in gesprek. Je coach is hierbij je persoonlijke klankbord en sparringpartner op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Hierdoor kan jij de uitdagingen oppakken die jou bezig houden. Dit biedt waardevolle persoonlijke inzichten en helpt het bij het maken van de juiste bedrijfsmatige keuzes zoals bijvoorbeeld:
• Hoe zorg ik dat mijn bedrijf minder afhankelijk van mij wordt?
• Hoe verbeter ik de samenwerking in mijn team?
• Hoe kan ik mijn bedrijf verder ontwikkelen?
• Hoe versterk ik mijn rol als leider?
• Hoe zorg ik voor meer structuur in mijn bedrijf?
• Hoe zorg ik voor een succesvolle bedrijfsoverdracht / -overname?

De vraag die veel ondernemers bezighoud wanneer het gaat over een business coach is: ‘Wat is een business coach?’.

Een business coach is jouw persoonlijke, onafhankelijke klankbord en sparringpartner die jou als ondernemer helpt op persoonlijk én zakelijk gebied. Een goede business coach biedt waardevolle persoonlijke inzichten en helpt je bij het maken van de juiste bedrijfsmatige keuzes.

Samen met je business coach stel jij concrete en haalbare doelstellingen op. De business coach heeft de ervaring en expertise die jij nodig hebt om jou bedrijf sneller te laten groeien.

 

Als ondernemer ben je vaak resultaatgericht en wil je dus ook graag inzicht in wat het oplevert als je met een business coach aan de slag gaat.

Een business coach is jouw persoonlijke sparringpartner, klankbord en stok achter de deur waardoor je datgene wat jou bezighoudt kunt bespreken en bovenal kunt aanpakken. Een goede business coach helpt je om de juiste keuzes te maken en is de stok achter de deur om ideeën om te zetten in acties.

Daarnaast is een business coach een spiegel voor je. Met als resultaat dat je business coach je helpt om op positieve wijze tot (nieuwe) inzichten te komen die jou, je team en je bedrijf verder helpen.

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.