030 - 237 07 00
Logo Ondernemerschap Academy

Boeken

geschreven door Erik Smithuis

Home > Boeken

Erik Smithuis

Toonaangevend spreker, auteur en ondernemer

Op inspirerende wijze deelt hij in zijn boeken een belangrijke boodschap. Een boodschap die niet alleen is bedoeld voor ondernemers maar voor iedereen die zijn hart wil volgen.

 

Een reis van 800 kilometer naar Santiago de Compostela

Een droom is iets kostbaars, iets zachts en fijns, iets spiritueels zouden we kunnen zeggen. Het is niet met mensenhanden vast te pakken en zomaar aan iedereen te tonen. Want een droom is iets persoonlijks, alsof onze ziel een diep verlangen heeft om iets uit te drukken waarvoor we in dit leven geboren zijn.

12,50

Een toegankelijk geschreven boek vol levensverrijkende adviezen. [...] Het zijn wegwijzers geworden die op een bepaalde manier sprankelen van eenvoud. Een boek waar je blij van wordt.

- Ria Teeuw

Een Gouden Toekomst

John is 35 jaar en woont in Dubai. Hij heeft alles wat hij begeert. Een succesvolle carrière, een mooie vriendin en een schitterend penthouse. Dan vindt er een onverwachte gebeurtenis plaats die zijn leven voorgoed doet veranderen. Zijn toekomst begint opnieuw.

14,95

Opmerkelijk hoe een succesvolle ondernemer zijn kennis en ervaring deelt met een breed publiek: in de vorm van een 'wake-up call' ... Ik hoop dat deze boodschap veel mensen zal bereiken!

- Ria Teeuw

The Spiritual Millionaire

'The Spiritual Millionaire' is de Engelstalige uitgave van 'Een Gouden Toekomst'. John is 35 jaar en woont in Dubai. Hij heeft alles wat hij begeert. Een succesvolle carrière, een mooie vriendin en een schitterend penthouse. Dan vindt er een onverwachte gebeurtenis plaats die zijn leven voorgoed doet veranderen. Zijn toekomst begint opnieuw.

12,50

I am grateful for the inspiration I received through this book. Storytelling like this is a great tool that I use in my sales consulting. I am still writing up my thoughts and actions following the inspirations from ‘The Spiritual Millionaire’.

- Martin von Wolfersdorff

Creative agency Lemoncake Digital Agency