Persoonlijke coaching

Wil je als ondernemer, leider of (potentiële) bedrijfsopvolger verder ontwikkelen? Je ondernemerschap en leiderschap versterken? Je bedrijf minder afhankelijk maken van jou? Een betere balans creëren tussen in- en ontspanning? Met de persoonlijke coaching van een business coach pakken we de uitdagingen aan die voor jou van belang zijn.

We coachen ondernemers, leiders & bedrijfsopvolgers op het gebied van:

Persoonlijke coaching

Versterk jezelf met waardevolle persoonlijke inzichten die jou & je bedrijf verder brengen >

Strategie

Bepaal een heldere strategie, een gedeelde visie & werk aan een toekomstbestendig bedrijf >

Leiderschap

Weet het beste uit je mensen te halen door je verder te ontwikkelen als leider binnen je bedrijf >

Team coach

Weet met succes veranderingen door te voeren door je mensen te betrekken & het (groei) potentieel van iedere individuele medewerker optimaal te benutten >

Bedrijfsadvies

Benut de ervaring en expertise van een bedrijfsadviseur zodat jij het wiel niet uit hoeft uit te vinden op o.a. financiën, marketing & sales, bedrijfsoptimalisatie & HR >

Bedrijfsoverdracht

Maak je bedrijf klaar voor (familie) overdracht & laat je begeleiden door een business coach met aandacht voor de verschillende belangen en emotionele factoren >

Persoonlijke coaching

Tijdens het ondernemerschap krijg je te maken met veranderingen, groei en uitdagingen, zowel zakelijk als privé, die veel flexibiliteit, veerkracht en aanpassingsvermogen vragen.

Je komt jezelf tegen en loopt soms tegen je eigen grenzen aan. Juist dan biedt persoonlijke coaching uitkomst om je als persoon verder te ontwikkelen en tot inzicht(en) te komen.

Je business coach helpt je om tot de juiste inzichten te komen en vormt een klankbord om de persoonlijke en bedrijfsmatige keuzes te maken die jou én je bedrijf verder brengen.

Onze aanpak in persoonlijke coaching:

Wanneer we je persoonlijk coachen en begeleiden dan zetten we samen een traject op wat in veel gevallen is opgebouwd in drie verschillende fases: de inventarisatie, de uitvoering en de borging.

Fase 1 – inventarisatie

In de eerste fase hebben we in korte tijd enkele intensieve gesprekken en nemen we de tijd om enerzijds terug te blikken en bovenal vooruit te kijken en in te gaan op de uitdagingen je nu ervaart.

In veel gevallen helpt het om een persoonlijkheidsanalyse af te nemen om een goed beeld te krijgen van je kwaliteiten en datgene waar je energie van krijgt, maar ook van je valkuilen en datgene waar juist energie verloren gaat.

Op basis van deze inventariserende gesprekken helpen we je tot waardevolle inzichten en herkenbare patronen en dynamieken te komen.

Fase 2 – uitvoering

Je bent je in deze fase inmiddels bewust geworden wat je anders wilt doen en waarom dit voor jou belangrijk is. Dit is niet altijd een gemakkelijke situatie. Je weet dat je het anders wilt, maar het lukt (nog) niet altijd in de praktijk.

Daarom is het van belang om in de persoonlijke coaching aandacht te hebben voor concrete praktijksituaties waarbij je al experimenterend leert om anders met bepaalde situaties om te gaan.

Deze situaties bespreken we samen om op basis van de juiste inzichten een volgende keer anders met dezelfde situatie om te gaan.

Fase 3 – borging

In de laatste fase heb je jezelf meer en meer aangeleerd om anders om te gaan met situaties dan in het verleden. De uitdagingen die je bij aanvang had ervaar je nu niet meer op dezelfde manier.

In veel gevallen zie je in deze fase je business coach een aantal keer per jaar zodat je niet in oude gewoontes terugvalt en juist een verdere doorontwikkeling weet te maken.

Wat brengt persoonlijke coaching je? 

  • Een heldere formulering van je persoonlijke en zakelijke focus
  • Inzicht in je eigen gedrag en communicatie en het effect hiervan op anderen
  • (Door) ontwikkelen van je eigen leiderschapsstijl
  • Het terugvinden van je ondernemerspassie en -drive
  • Omgaan met conflicten en verbetering van communicatie met anderen
  • Effectiever leren omgaan met tijd, prioriteiten stellen en meer structuur aanbrengen
  • Een passende en motiverende rol binnen je eigen bedrijf
  • Op een positieve en rustige manier leren omgaan met spanning en stress
  • Leren creëren (en vasthouden) van rust en ruimte in je hoofd

Benieuwd wat persoonlijke coaching van een business coach voor jou kan betekenen?

Maak kennis met één van onze business coaches en maak werk van de uitdagingen die voor jou, je team én je bedrijf van belang zijn.

We gaan graag in gesprek om elkaar te leren kennen en van betekenis te zijn. Laat je gegevens achter of bel ons direct op: 030 – 237 07 00.

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.