Teamcoaching voor:

 • Betere samenwerking
 • Meer eenheid, structuur en onderling begrip
 • Stimulering van leiderschap
 • Bewustwording van (team)rollen en verantwoordelijkheden
 • Verbetering van Communicatie

Onze team coaches zijn een spiegel en klankbord voor jou én je bedrijf. Zij hebben de ervaring en kennis als coach, adviseur en ondernemer om je inzichten te geven die jou én je bedrijf écht verder helpen.

Teamcoaching

Teams zijn de bouwstenen van je bedrijf. Hier worden jouw doelen omgezet in concrete resultaten. Maar wat bepaalt de kwaliteit van de samenwerking? Wat is de essentie van een sterk en succesvol team?

Inzicht in jezelf én je medewerkers is cruciaal om het optimale uit je mensen te halen en succesvol samen te werken als team. Verschillende karakters en talenten vullen elkaar aan waardoor synergie kan ontstaan. Maar die diversiteit maakt samenwerken en communiceren soms ook uitdagend.

Door de inzet van een teamcoach of management coach komen individuele teamleden aan bod, en ligt het accent op de onderlinge samenwerking en interactie.

Business coach Nederland

Begin met bewustwording

Teamcoaching zorgt voor bewustwording van de eigen rol binnen het team, de onderlinge dynamiek en hernieuwde energie om met elkaar te werken aan verbetering.

De onderlinge verhoudingen worden zichtbaar, individuele drijfveren worden bespreekbaar en waardering voor elkaars kwaliteiten wordt besproken. Daarna komt de volgende stap in teamcoaching: met de gesignaleerde punten aan de slag gaan als team en concrete teamdoelstellingen formuleren.

Naast coaching van managers en medewerkers, zorg je door de inzet van onze teamtrainingen, ervoor dat je een blijvende verandering realiseert.

Sinds 2016 hebben we al vele honderden ondernemers in verschillende sectoren met succes gecoacht. Enkele ervaringen:

Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 

Concrete resultaten die je kan realiseren met je teamcoach:

 • Vergroting van de daadkracht en energie van het team
 • Helderheid in taken en verantwoordelijkheden
 • Bevordering van onderling vertrouwen, loyaliteit en sfeer in het team
 • Verbeterd wederzijds begrip en respect voor elkaar en voor onderlinge verschillen.
 • Versterking van onderlinge samenwerking, door open communicatie
 • Optimale inzet van de kwaliteiten van de verschillende teamleden
 • Effectievere en efficiëntere samenwerking
 • Concrete teamdoelstellingen, met een duidelijke structuur, focus en afspraken

Gun jezelf en je team deze investering in het verbeteren van de samenwerking en communicatie voor het bouwen aan een toekomstbestendig bedrijf.

Benieuwd wat teamcoaching kan betekenen?

Maak kennis met één van onze business coaches en laten we samen de uitdagingen aanpakken die voor jou, je team én je bedrijf van belang zijn.

We gaan graag in gesprek om elkaar te leren kennen. Laat je gegevens achter of bel ons direct op: 030 – 237 07 00.

Ontdek hoe jij je bedrijf kunt laten doorgroeien

Doe de groeitest!

Ons groeimodel

Veelgestelde vragen

Bij het bepalen van je strategie kan een business coach jou goed helpen, maar hoe kan een business coach helpen met de strategiebepaling van je bedrijf?

Een business coach kan helpen met de strategiebepaling van je bedrijf door samen met jou in gesprek te gaan. Dit kan gaan over de stip op de horizon, de (groei) strategie en de concrete acties en initiatieven om hier – samen met je team – invulling aan te geven.

Een goede business coach is een onafhankelijke sparringpartner, brengt de ervaringen in zodat jij het wiel niet zelf uit hoeft te vinden. Hij is voor jou de stok achter de deur om niet alleen een heldere strategie te bepalen, maar daar bovenal met succes invulling aan te geven en de (groei)potentie van je bedrijf verder te benutten.

Een vraag die wij vaak krijgen van potentiële klanten: Hoe kies je de juiste business coach? Om de juiste business coach te kiezen is het allereerst van belang dat je een klik ervaart en het gevoel hebt dat je alles met je business coach kunt bespreken. Dit vraagt vertrouwen en openheid en dat kun je alleen geven wanneer je zelf ook een klik ervaart. Neem daarom eerst (vrijblijvend) de tijd om kennis te maken.

Daarnaast stelt een goede business coach in dit eerste gesprek een plan van aanpak op. In dit gesprek gaat hij samen met jou de uitdagingen concreet maken die jij wilt aanpakken. De aanpak van de business coach en het tijdspad geven jou een beeld van de werkwijze van de business coach.

Naast het hebben van een klik is het belangrijk dat je een business coach kiest die ervaring heeft met deze vraagstukken. Ook moet de business coach een goed beeld hebben van jouw bedrijf en de sector waarin je je begeeft.

Wanneer jij nieuwsgierig bent, zal vast deze vraag ook bij jou opkomen: ‘Wat doet een business coach?’.

Een business coach gaat met jou in gesprek. Hij is hierbij je persoonlijke klankbord en sparringpartner op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Hierdoor kan jij de uitdagingen oppakken die jou bezig houden. Wanneer hij het goed doet, biedt hij waardevolle persoonlijke inzichten. Daarnaast helpt hij je bij het maken van de juiste bedrijfsmatige keuzes zoals bijvoorbeeld:
• Hoe zorg ik dat mijn bedrijf minder afhankelijk van mij wordt?
• Hoe verbeter ik de samenwerking in mijn team?
• Hoe kan ik mijn bedrijf verder ontwikkelen?
• Hoe versterk ik mijn rol als leider?
• Hoe zorg ik voor meer structuur in mijn bedrijf?
• Hoe zorg ik voor een succesvolle bedrijfsoverdracht / -overname?

De vraag die veel ondernemers bezighoud wanneer het gaat over een business coach is: ‘Wat is een business coach?’.

Een business coach is jouw persoonlijke, onafhankelijke klankbord en sparringpartner die jou als ondernemer helpt op persoonlijk én zakelijk gebied. Een goede business coach biedt waardevolle persoonlijke inzichten en helpt je bij het maken van de juiste bedrijfsmatige keuzes.

Samen met je business coach stel jij concrete en haalbare doelstellingen op. De business coach heeft de ervaring en expertise die jij nodig hebt om jou bedrijf sneller te laten groeien.

 

Ondernemers zijn vaak resultaatgericht. Met als gevolg dat wij op deze vraag zijn gekomen: ‘Wat is het resultaat van een business coach?’.

Een business coach is jouw persoonlijke sparringpartner, klankbord en stok achter de deur waardoor je datgene wat jou bezighoudt kunt bespreken en bovenal kunt aanpakken. Een goede business coach helpt je om de juiste keuzes te maken en is de stok achter de deur om ideeën om te zetten in acties.

Daarnaast is een business coach een spiegel voor je. Met als resultaat dat je business coach je helpt om op positieve wijze tot (nieuwe) inzichten te komen die jou, je team en je bedrijf verder helpen.

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.