Business coaching

Wil je inzichten opdoen die jou én je bedrijf verder helpen? Het bedrijf minder afhankelijk van jou maken? Een toekomstbestendige strategie (her)bepalen? Samen met je mensen toewerken naar een volgende fase? Laat je dan begeleiden door een business coach en maak werk van de uitdagingen die voor jou, je team én je bedrijf van belang zijn.

Creëer inzichten die je verder brengen met een business coach

Onze business coaches zijn een spiegel en klankbord voor jou en je bedrijf. Zij hebben de kennis en ervaring als coach, adviseur én ondernemer om je met positieve energie de juiste inzichten te geven die jou én je bedrijf écht verder helpen.

Business coaching - Ondernemerschap Academy

Business coaching: van keukentafel tot kantoor

Van jonge snelle groeiers tot stevige familiebedrijven, gestart aan de keukentafel of in het zadel na een overname. Vele ondernemers door het hele land uit de meest uiteenlopende sectoren en in diverse fases van hun ondernemerschap kiezen voor een business coach van de Ondernemerschap Academy.

Kies de vorm die voor jou werkt:

Individuele business coaching

Wil je een verandering realiseren binnen je bedrijf of een  concreet doel behalen? Stel samen een business coach het aanvalsplan op en we begeleiden jou en desgewenst je directie en/of MT om de verandering met succes te realiseren.

Maandelijkse business coaching

Laat je maandelijks coachen en creëer een moment van reflectie om héél bewust uit de waan van de dag te stappen en de tijd te nemen om áán jezelf en je bedrijf te werken.

Ad Hoc business coaching

Spreek met je business coach af op de momenten dat jij dat wilt. Bij nieuwe  ontwikkelingen, wanneer je even wilt klankborden, een ander perspectief wilt of op zoek bent naar specifieke expertise.

Wat brengt een business coach je? 

  • Een sparringpartner om de juiste strategische keuzes te maken
  • Een klankbord om al je dromen, twijfels en angsten mee te delen
  • De benodigde stok achter de deur om resultaten te behalen
  • Een inspirator om met plezier én succes te ondernemen
  • Een spiegel die ziet en teruggeeft wat jij zelf niet ziet

Wat wij betekenen voor ondernemers

Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 

Benieuwd wat een business coach voor jou én je bedrijf kan betekenen?

Maak kennis met één van onze business coaches en maak werk van de uitdagingen die voor jou, je team én je bedrijf van belang zijn.

We gaan graag in gesprek om elkaar te leren kennen en van betekenis te zijn. Laat je gegevens achter of bel ons direct op: 030 – 237 07 00.

Bij het bepalen van je strategie kan een business coach jou goed helpen, maar hoe kan een business coach helpen met de strategiebepaling van je bedrijf?

Een business coach kan helpen met de strategiebepaling van je bedrijf door samen met jou in gesprek te gaan. Dit kan gaan over de stip op de horizon, de (groei) strategie en de concrete acties en initiatieven om hier – samen met je team – invulling aan te geven.

Een goede business coach is een onafhankelijke sparringpartner, brengt de ervaringen in zodat jij het wiel niet zelf uit hoeft te vinden. Hij is voor jou de stok achter de deur om niet alleen een heldere strategie te bepalen, maar daar bovenal met succes invulling aan te geven en de (groei)potentie van je bedrijf verder te benutten.

Een vraag die wij vaak krijgen van potentiële klanten: Hoe kies je de juiste business coach? Om de juiste business coach te kiezen is het allereerst van belang dat je een klik ervaart en het gevoel hebt dat je alles met je business coach kunt bespreken. Dit vraagt vertrouwen en openheid en dat kun je alleen geven wanneer je zelf ook een klik ervaart. Neem daarom eerst (vrijblijvend) de tijd om kennis te maken.

Daarnaast stelt een goede business coach in dit eerste gesprek een plan van aanpak op. In dit gesprek gaat hij samen met jou de uitdagingen concreet maken die jij wilt aanpakken. De aanpak van de business coach en het tijdspad geven jou een beeld van de werkwijze van de business coach.

Naast het hebben van een klik is het belangrijk dat je een business coach kiest die ervaring heeft met deze vraagstukken. Ook moet de business coach een goed beeld hebben van jouw bedrijf en de sector waarin je je begeeft.

Wanneer jij nieuwsgierig bent, zal vast deze vraag ook bij jou opkomen: ‘Wat doet een business coach?’.

Een business coach gaat met jou in gesprek. Hij is hierbij je persoonlijke klankbord en sparringpartner op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Hierdoor kan jij de uitdagingen oppakken die jou bezig houden. Wanneer hij het goed doet, biedt hij waardevolle persoonlijke inzichten. Daarnaast helpt hij je bij het maken van de juiste bedrijfsmatige keuzes zoals bijvoorbeeld:
• Hoe zorg ik dat mijn bedrijf minder afhankelijk van mij wordt?
• Hoe verbeter ik de samenwerking in mijn team?
• Hoe kan ik mijn bedrijf verder ontwikkelen?
• Hoe versterk ik mijn rol als leider?
• Hoe zorg ik voor meer structuur in mijn bedrijf?
• Hoe zorg ik voor een succesvolle bedrijfsoverdracht / -overname?

De vraag die veel ondernemers bezighoud wanneer het gaat over een business coach is: ‘Wat is een business coach?’.

Een business coach is jouw persoonlijke, onafhankelijke klankbord en sparringpartner die jou als ondernemer helpt op persoonlijk én zakelijk gebied. Een goede business coach biedt waardevolle persoonlijke inzichten en helpt je bij het maken van de juiste bedrijfsmatige keuzes.

Samen met je business coach stel jij concrete en haalbare doelstellingen op. De business coach heeft de ervaring en expertise die jij nodig hebt om jou bedrijf sneller te laten groeien.

 

Ondernemers zijn vaak resultaatgericht. Met als gevolg dat wij op deze vraag zijn gekomen: ‘Wat is het resultaat van een business coach?’.

Een business coach is jouw persoonlijke sparringpartner, klankbord en stok achter de deur waardoor je datgene wat jou bezighoudt kunt bespreken en bovenal kunt aanpakken. Een goede business coach helpt je om de juiste keuzes te maken en is de stok achter de deur om ideeën om te zetten in acties.

Daarnaast is een business coach een spiegel voor je. Met als resultaat dat je business coach je helpt om op positieve wijze tot (nieuwe) inzichten te komen die jou, je team en je bedrijf verder helpen.

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Wij coachen ondernemers met ambitie om persoonlijk én zakelijk verder te groeien in:

Persoonlijke coaching

Versterk jezelf met waardevolle persoonlijke inzichten die jou & je bedrijf verder brengen >

Strategie

Bepaal een heldere strategie, een gedeelde visie & werk aan een toekomstbestendig bedrijf >

Leiderschap

Weet het beste uit je mensen te halen door je verder te ontwikkelen als leider binnen je bedrijf >

Teamcoaching

Weet met succes veranderingen door te voeren door je mensen te betrekken & het (groei) potentieel van iedere individuele medewerker optimaal te benutten >

Bedrijfsadvies

Benut de ervaring en expertise van een bedrijfsadviseur zodat jij het wiel niet uit hoeft uit te vinden op o.a. financiën, marketing & sales, bedrijfsoptimalisatie & HR >

Bedrijfsoverdracht

Maak je bedrijf klaar voor (familie) overdracht & laat je begeleiden door een business coach met aandacht voor de verschillende belangen en emotionele factoren >

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.