Meer inzicht in jezelf en elkaar met de DISC Training

Een team dat efficiënter samenwerkt, dat verantwoordelijkheden neemt, dat effectief communiceert en jou meehelpt om verdere stappen te maken met uw bedrijf. Het begint allemaal met het kennen van jezelf, van de ander en je bewust worden wat jouw acties voor gevolg hebben op een ander. Tijdens onze DISC training zal jij dit samen met je team met succes bereiken.

De DISC methode uitgelegd

Met de DISC methode krijg je ten eerste inzicht in iemands gedrags- en communicatiestijlen. Ten tweede krijg je inzicht in ieders sterke en zwakke punten en ten derde komen de groeimogelijkheden voor deze persoon naar voren. De DISC methode bestaat uit vier kenmerken: dominant, invloedrijk, stabiel en consciëntieus. Elk persoon heeft alle kenmerken in zich, het ene kenmerk meer dan het andere. Geen van de kenmerken is goed of fout, ieder persoon heeft een eigen DISC profiel en is uniek.

De methode is zeer eenvoudig en daarom ook zo makkelijk te begrijpen. Je krijgt op een hele begrijpelijke manier een goed beeld van het gedrag van de persoon en zijn manier van communicatie.

DISC training
DISC training

Krijg je persoonlijke DISC profiel tijdens de DISC training

Iedere deelnemer krijgt bij de training zijn eigen DISC profiel, met als gevolg dat je meer inzicht krijgt in jouw manier van communiceren.  De DISC profielen worden gemaakt door een DISC expert. Het is in een heel duidelijke en makkelijke taal uitgelegd, in tegenstelling tot de meeste andere DISC trainingen. Een voorbeeld van een disc profiel kun je hier downloaden.

Kies voor een DISC training die jouw team ontwikkeld met een blijvende impact

Met de DISC teamtraining van de Ondernemerschap Academy weet je een blijvende impact te creëren binnen je team. Het is belangrijk dat er veel geoefend wordt. Je hoeft dus geen droge theorie te verwachten, maar een helder kader en veel praktijkgerichte oefeningen. Hierdoor zijn onze trainingen intensief, dynamisch, concreet en praktisch.

De DISC teamtrainingen worden gegeven door ervaren trainers en DISC experts, een training van de hoogste kwaliteit.

100% tevredenheid onder opdrachtgevers

Onze teamtrainingen worden verzorgd door ervaren trainers die in staat zijn om de juiste sfeer te creëren zodat medewerkers zich openstellen. Daarnaast worden ze enthousiast worden kennis tot zich te nemen en de gewenste verandering aan te gaan.

Niet zonder reden worden onze teamtrainingen gemiddeld met een 9,1 beoordeeld en is 100% van de opdrachtgevers tevreden!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een In Company teamtraining bij u op het bedrijf om uw team verder te ontwikkelen?

Offerte Aanvragen Contact Opnemen

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.