Financieel advies

Veel ondernemers hebben de instelling van alles zelf willen doen, dit typeert ook het ondernemerschap en maakt het ondernemerschap zo mooi. Maar er zit ook een keerpunt aan, soms heb je namelijk gewoon advies nodig om de juiste keuzes te maken. Zo heb je soms ook een financieel advies nodig van een professional om de juiste financiële keuze te maken, een keuze die belangrijk is voor de groei van jouw bedrijf.

Meer inzicht in je bedrijfscijfers

Vraagt u zich ook af hoe u de winstgevendheid van uw bedrijf kunt verbeteren? Cijfers vormen een onmisbare schakel voor goed ondernemerschap. Wie goed inzicht heeft in de bedrijfscijfers heeft financiële grip om te sturen op cashflow, opbrengsten, kosten en investeringen.

Met advies van een financiële professional krijg jij meer bewustwording en grip op de financiële cijfers van jouw bedrijf, om vervolgens meer grip te krijgen op de kosten en te sturen op een gezonde winstgevendheid.

Financieel advies
Financieel advies

Wij verzorgen trainingen in:

  • Basiskennis financiën
  • Financiële analyse & bedrijfsscan
  • Financiën voor niet-financiële managers
  • Ondernemen met financieel inzicht
  • Overdracht & bedrijfsovername
  • Risicomanagement

Financiële analyse

Voorafgaand aan onze trainingen en begeleiding kunnen wij een financiële analyse opstellen van de huidige financiële stand van zaken van uw bedrijf.

Wat zegt mijn financiële situatie over de toekomstbestendigheid van mijn bedrijf? Zijn mijn kosten en opbrengsten in lijn? Scoor ik boven of onder gemiddeld op het gebied van loonkosten, verkoopprijs en winstmarge?

Wij stellen een rapport op wat antwoord geeft op deze vragen. Dit rapport draagt bij aan het inzicht en de bewustwording van de bedrijfscijfers.

100% tevredenheid onder opdrachtgevers

Onze teamtrainingen worden verzorgd door ervaren trainers die in staat zijn om de juiste sfeer te creëren zodat medewerkers zich openstellen en enthousiast worden om kennis tot zich te nemen en de gewenste verandering aan te gaan.

Niet zonder reden worden onze teamtrainingen gemiddeld met een 9,1 beoordeeld en is 100% van de opdrachtgevers tevreden!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een In Company teamtraining bij u op het bedrijf om uw team verder te ontwikkelen?

Offerte Aanvragen Contact Opnemen

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.