Financieel management training

Vraagt u zich ook af hoe je de winstgevendheid van jouw bedrijf kunt verbeteren? De cijfers vormen een onmisbare schakel voor goed ondernemerschap. Wie goed inzicht heeft in de bedrijfscijfers heeft financiële grip om te sturen op cashflow, opbrengsten, kosten en investeringen. Met de financieel management training krijg jij weer grip op je cijfers en kun jij op een gezonde manier sturing geven aan een gezonde winstgevendheid. Weet samen met de Ondernemerschap Academy een blijvende impact te realiseren.

Financiële analyse

Voorafgaand aan onze trainingen en begeleiding kunnen wij een financiële analyse opstellen van de huidige financiële stand van zaken van uw bedrijf.

Wat zegt mijn financiële situatie over de toekomstbestendigheid van mijn bedrijf? Zijn mijn kosten en opbrengsten in lijn? Scoor ik boven of onder gemiddeld op het gebied van loonkosten, verkoopprijs en winstmarge?

Wij stellen een rapport op wat antwoord geeft op deze vragen. Dit rapport draagt bij aan het inzicht en de bewustwording van de bedrijfscijfers.

Financieel management
Financieel management

De bijeenkomsten

De workshops zijn kleinschalig, praktisch en interactief. Er is veel persoonlijke aandacht voor jouw individuele vragen. Elke ondernemer neemt eigen jaarcijfers mee, zodat direct inzichtelijk wordt hoe je meer grip krijgt op je eigen financiële situatie.

100% tevredenheid onder opdrachtgevers

Onze (team)trainingen worden verzorgd door ervaren trainers die in staat zijn om de juiste sfeer te creëren zodat medewerkers zich openstellen en enthousiast worden om kennis tot zich te nemen en de gewenste verandering aan te gaan.

Niet zonder reden worden onze (team)trainingen gemiddeld met een 9,1 beoordeeld en is 100% van de opdrachtgevers tevreden!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een (team)training om uw financiële inzicht te vergroten?

Offerte Aanvragen Contact Opnemen

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.