Ondernemerschap Academy®

Haal het beste uit jezelf, je team en je bedrijf

Het ontstaan van de Ondernemerschap Academy

De Ondernemerschap Academy is in 2016 opgericht door Emile Langerak. Emile heeft zo’n 20 jaar ervaring in leidinggevende posities en is al ruim 15 jaar als trainer/coach betrokken bij de ontwikkeling van kleine start-ups tot grote corporates.

Met de start van de Ondernemerschap Academy maakte Emile de keuze om zich te richten op het MKB en samen met een team van adviseurs, coaches en trainers van betekenis te zijn voor ondernemers.

De (groei)potentie van MKB bedrijven is ongekend groot, maar wordt lang niet altijd benut en ondernemers hebben zelf een belangrijke rol in dit succes. Juist die ondernemers helpen wij om het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Dat doen we met 1-op-1 coachingstrajecten, teamtrainingen en ondernemerschap programma’s. Daarnaast brengen we ondernemers met elkaar in contact inspirerende events en leiderschapsreizen.

Ons team van ondernemers, coaches en trainers zijn er voor u om de uitdagingen die u bezighouden aan te pakken.

We geven u persoonlijke inzichten en helpen u de juiste keuzes maken, zodat u de potentie van uzelf, uw medewerkers én uw bedrijf weet te benutten.

Ondernemen met trots, plezier én mooie resultaten

Heel veel van de ondernemers die we begeleiden zijn ambassadeur voor ons en brengen nieuwe ondernemers in contact met ons.

Deze ambassadeurs zijn van voor ons van wezenlijk belang. En zo draagt iedere ondernemer die we helpen bij aan het steeds groter wordende netwerk.

Een netwerk van ondernemers die elkaar inspireren en versterken en in zichzelf en hun medewerkers willen investeren om het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Voor wie - Ondernemerschap Academy

Ons team

Vanaf de start hebben we gebouwd aan een team van business coaches, trainers en adviseurs met de juiste expertise en ervaring in ondernemerschap. Een team wat energie geeft, waar we met plezier samenwerken en we elkaar én onze opdrachtgevers versterken. Waar we dezelfde visie delen, waar je bij wilt horen en waar je trots op bent.

Deze trots en het plezier brengen we, samen met onze ervaring en expertise, over in onze programma’s, teamtrainingen en coachingstrajecten. Dit zorgt dat ondernemers zéér positief over ons praten en ambassadeur van de Ondernemerschap Academy worden.

Enkele referenties waar wij momenteel voor werken:

Wij werken samen met:

Benieuwd wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen?

Van een individueel coachingstraject, het organiseren van een teamtraining tot deelname aan een programma.

Wij gaan graag in gesprek om kennis te maken! Laat uw gegevens achter of bel ons op nummer: 030 – 237 07 00.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.