Het ontstaan

van de Ondernemerschap Academy

Na ruim 20 jaar ervaring in leidinggevende posities en 15 jaar als trainer/coach bij kleine start-ups tot grote corporates startte Emile Langerak in 2016 de Ondernemerschap Academy.

Emile zag in de praktijk dat de (groei)potentie van MKB bedrijven ongekend groot is, maar lang niet altijd wordt benut. Met de start van de Ondernemerschap Academy wilde Emile ondernemers in het MKB helpen om het beste uit zichzelf, hun team en bedrijf te halen. Dit vindt plaats vanuit het kantoor in Utrecht of op locatie met coachingstrajecten, teamtrainingen en programma’s.

In de afgelopen jaren is de Ondernemerschap Academy uitgegroeid tot een naam van betekenis onder ondernemers die zichzelf, hun mensen en hun bedrijf verder willen ontwikkelen. Iedere dag werkt een team van coaches en trainers door het hele land bij een grote diversiteit aan bedrijven in het MKB om samen de werkelijke potentie te benutten.

Ons team van ondernemers, coaches en trainers zijn er voor u om de uitdagingen die u bezighouden aan te pakken.

We geven u persoonlijke inzichten en helpen u de juiste keuzes maken, zodat u de potentie van uzelf, uw medewerkers én uw bedrijf weet te benutten.

Ondernemen met trots, plezier én mooie resultaten

Heel veel van de ondernemers die we begeleiden zijn ambassadeur voor ons en brengen nieuwe ondernemers in contact met ons.

Deze ambassadeurs zijn van voor ons van wezenlijk belang. En zo draagt iedere ondernemer die we helpen bij aan het steeds groter wordende netwerk.

Een netwerk van ondernemers die elkaar inspireren en versterken en in zichzelf en hun medewerkers willen investeren om het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Voor wie - Ondernemerschap Academy

Ons team

Vanaf de start hebben we gebouwd aan een team van business coaches, trainers en adviseurs met de juiste expertise en ervaring in ondernemerschap. Een team wat energie geeft, waar we met plezier samenwerken en we elkaar én onze opdrachtgevers versterken. Waar we dezelfde visie delen, waar je bij wilt horen en waar je trots op bent.

Deze trots en het plezier brengen we, samen met onze ervaring en expertise, over in onze programma’s, teamtrainingen en coachingstrajecten. Dit zorgt dat ondernemers zéér positief over ons praten en ambassadeur van de Ondernemerschap Academy worden.

Enkele referenties waar wij momenteel voor werken:

Wij werken samen met:

    Benieuwd wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen?

    Van een individueel coachingstraject, het organiseren van een teamtraining tot deelname aan een programma.

    Wij gaan graag in gesprek om kennis te maken! Laat uw gegevens achter of bel ons op nummer: 030 – 237 07 00.

    Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
    Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.