In Company training Persoonlijke effectiviteit

Weet de effectiviteit van je team verder te ontwikkelen en blijvende verandering te realiseren met een In Company teamtraining.

  • Train je medewerkers gezamenlijk
  • Waar en wanneer het jou uitkomt
  • 100% tevreden opdrachtgevers

In Company training Persoonlijke effectiviteit

Jij wilt de kwaliteiten en talenten van je team benutten, de daadkracht en effectiviteit vergroten en de resultaten verbeteren? Dit kan door de potentie van iedere medewerker werkelijk te benutten en talenten in te zetten waar deze van waarde zijn voor jouw bedrijf.

Met de In Company teamtrainingen van de Ondernemerschap Academy weten je medewerkers hun effectiviteit te verbeteren en met minder moeite meer te bereiken.

Methodieken & persoonlijkheidstesten

Wij kunnen desgewenst diverse methodieken inzetten en persoonlijkheidstesten afnemen zoals DISC, Management Drives, MBTI, Insights Discovery en de Belbin teamrollen zodat medewerkers meer inzicht krijgen in zichzelf en elkaar om de samenwerking te versterken.

Wat wij betekenen voor ondernemers

Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 
Management development
 

100% tevredenheid onder opdrachtgevers

Onze teamtrainingen worden verzorgd door ervaren trainers die in staat zijn om de juiste sfeer te creëren zodat medewerkers zich openstellen en enthousiast worden om kennis tot zich te nemen en de gewenste verandering aan te gaan.

Niet zonder reden worden onze teamtrainingen gemiddeld met een 9,1 beoordeeld en is 100% van de opdrachtgevers tevreden!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een In Company teamtraining bij je op het bedrijf om je team verder te ontwikkelen?

Offerte Aanvragen Contact Opnemen

In Company teamtrainingen

Bekijk ons volledige aanbod aan teamtrainingen voor bedrijven in het MKB:

Teamontwikkeling

• Effectief samenwerken
• Feedback geven & ontvangen
• Teambuilding

Effectief Communiceren

• Heldere communicatie
• Effectief beïnvloeden
• Overtuigend presenteren

Persoonlijke Effectiviteit

• Time Management
• Effectief Vergaderen
• Feedback geven en ontvangen

Leiderschap

• Begeleiding en ontwikkeling MT
• Praktisch leidinggeven
• Verandermanagement

Visie & strategie

• Business Model Canvas
• Visievorming & begeleiding
• Toekomstbestendig bedrijfsmodel

Financieel inzicht

• Groei door financieel inzicht
• Financiën voor managers
• Scan: financiële bedrijfsanalyse

Effectiviteit is super krachtig om veel gedaan te krijgen in weinig tijd. Maar hoe maak jij jezelf effectiever?

Om effectiever te worden moet je bewust worden van je afleidingen. Vaak heb je niet door hoe vaak je afgeleid wordt door bijvoorbeeld een notificatie op je telefoon, laptop of computer. Of je wordt onderbroken door je partner, collega, vriend of vriendin. Zo zijn er nog zoveel meer mogelijkheden waardoor jij wordt afgeleid.

Op het moment dat jij je hiervan bewust wordt, dan kan jij op een bewuste wijze afspraken met jezelf maken. Zo maak je met jezelf de afspraken waar jij de focus op moet leggen, is dat je notificatie, of het werk? Dat is aan jou.

Effectiever worden wilt iedereen, maar hoe verbeter jij je persoonlijke effectiviteit?

Het begint bij het bewust worden van je afleidingen, vervolgens stel je een doel voor ogen en maak je plannen hoe je dit doel gaat behalen.  Dan komt de praktijk om de hoek kijken en is het belangrijk om je afleidingen weg te gooien, leg bijvoorbeeld je telefoon weg of zet je Wifi uit.

Daarnaast is een goede gezondheid ook van belang, slaap genoeg, eet gezond, sport een aantal keer per week, uiteindelijk zorgt dit er allemaal voor dat jij productiever bent.

Het is belangrijk om effectief en efficiënt te werken. Maar waarom is persoonlijke effectiviteit belangrijk?

Als bedrijf wil je resultaat behalen, daar draait het uiteindelijk om. Om een beter resultaat te behalen moeten je medewerkers effectief werken. Wanneer de persoonlijke effectiviteit laag ligt worden er niet de resultaten behaalt die behaalt hadden kunnen worden.

Als medewerkers niet weten wat er van hen verwacht wordt, is er de kans dat ze wel ‘werken’ maar niet presteren. Ze zijn aanwezig, maar uiteindelijk zorgen ze niet voor resultaat. Dit is schadelijk voor het bedrijf, want ze kosten wel geld. Medewerkers moeten geld opleveren en ze leveren meer geld op zodra ze persoonlijke effectiever werken.

Goed met je tijd omgaan, geen tijd verspillen en dus zo veel mogelijk gedaan krijgen in zo weinig tijd. Dat wilt iedereen. Dit heeft allemaal te maken met persoonlijke effectiviteit, maar wat is persoonlijke effectiviteit?

Met persoonlijke effectiviteit wordt er bedoeld dat jij je werkzaamheden op een zo efficiënt mogelijke wijze uitvoert. Je gaat doelgericht op de resultaten af en je behaalt je doelstellingen. Je deelt je tijd op een effectieve wijze in, zodat jij je doelen in zo weinig mogelijk tijd behaald.

Het is belangrijk dat jij je niet laat storen. Belangrijk hierbij is dat je je afleidingen minimaliseert. Je telefoon is bijvoorbeeld een mega afleiding. Je krijgt constant notificaties die jou afleidingen van het ‘belangrijke’ werk. Leg je telefoon dus weg, dat zorgt voor een enorme daling in afleiding. Dit is een voorbeeld van het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit.

Tijd, het is iets speciaals. Je hebt het namelijk maar één keer. Je leeft maar één keer en je kan niet zomaar de tijd terugdraaien. Denk daarom goed na over hoe jij je tijd besteedt. Maar wat is time management?

Time management is het proces van het organiseren en plannen hoe jij je tijd benut. Ga jij op je telefoon zitten en daar je tijd aan verdoen, pak jij een boek vast, of pak jij bewuste stilte? pas jij het op de juiste manier toe, dan kun je veel slimmer gaan werken en meer gedaan krijgen in minder tijd, ook al heb je weinig tijd en werk je onder druk.

Word een master in time management en je zult een enorme focus voelen. Je krijgt veel meer taken gedaan, in vaak nog minder tijd ook. Wees je bewust van waar jij je tijd aan besteedt en deel je tijd goed in. Verspil je tijd niet, want verspilde tijd krijg je nooit meer terug.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.