De sleutels tot succes in ondernemerschap

Home > Inspiratie > De sleutels tot succes in ondernemerschap

Met succes, plezier en bezieling ondernemen

We helpen jou als ondernemer om te groeien. Groeien om het beste uit jezelf te halen, om met vertrouwen te ondernemen en niet hard, maar met het hart te ondernemen. Daarom hebben wij in al onze adviestrajecten, coachingsessies en programma’s aandacht voor jou én je bedrijf, wat in onze visie onlosmakelijk aan elkaar verbonden is.

Wij geloven niet in of-of, maar in én-én. Onze oprechte overtuiging is dat je beiden nodig hebt om écht succesvol te kunnen zijn. Waarbij de definitie van succes staat voor een bloeiend bedrijf met de juiste energie en passie. Een bedrijf waar jij vol bezieling kan ondernemen, waar je medewerkers met plezier werken, waar je de trots werkelijk voelt en jullie als team tot ongekende resultaten komen. En waarbij iedereen van betekenis is.

We maken zichtbaar dat de juiste aandacht voor zowel jou áls voor je bedrijf zorgt voor bezieling, plezier, trots en ongekende resultaten. Deze energie is niet alleen voelbaar voor jou, maar ook voor de mensen die dichtbij je staan, voor je medewerkers, voor je klanten en iedereen met wie jij werkt.

De dubbele diamant™

Dat maken we o.a. zichtbaar met het model van de Dubbele Diamant™. Door een heldere toekomstvisie te formuleren, de juiste strategische keuzes te maken en te sturen op resultaat bouwen de meeste ondernemers een goed lopend bedrijf op. Vaak ondersteund door een systematische manier van denken, met duidelijke structuren en processen. Deze elementen vormen de bovenkant van de Dubbele Diamant™ en zijn zichtbaar voor iedereen omdat het op ‘doen’ niveau zit.

Maar het gaat niet alleen om een goede strategie en focus op resultaat. Er is meer.. Duurzaam succes creëer je met de juiste spirit en energie in je bedrijf. Met een duidelijke missie, zodat iedereen weet hoe hij/zij kan bijdragen en echt van betekenis kan zijn.  Je kunt het vergelijken met een boom, dit zijn alle aspecten die wij zien: de stam, de takken en de bladeren. Alleen de boom heeft net zoveel wortels als takken. Anders zou de boom zo omvallen. Er is dus nog meer wat niet direct zichtbaar, maar wel voelbaar is in ieder bedrijf.

De 7 sleutels tot succes in ondernemerschap:

Hiermee creëer je oprecht onderscheidend vermogen

Door je onderscheidend vermogen en het DNA van je bedrijf te vatten in (kern)waarden leg je een stevig fundament neer. Zo bouw je samen aan een unieke organisatie-spirit, die niet alleen voelbaar is voor je eigen medewerkers, maar ook voor je klanten, samenwerkingspartners en nieuw talent. Het uitgangspunt van de Dubbele Diamant™ raakt de essentie van ondernemerschap.

Het is het fundament van onze adviestrajecten, coachingsessies en programma’s. Want waar strategie en bezieling samenkomen ontstaat magie.

Meer inzicht krijgen in jezelf of je business? Ben je op zoek naar balans, het bepalen van je strategische focus of wil je op persoonlijk vlak sparren? Of heb je een steuntje in je rug nodig om actie te ondernemen? Wij helpen je graag verder.

Ons team van coaches, trainers en bewezen succesvolle ondernemers helpt je graag om te groeien! Groeien om het beste uit jezelf, je medewerkers én je bedrijf te halen om de volledige groeipotentie te benutten. Dit doen we met inspirerende seminars , verdiepende programma’s en  1-op-1 coaching & advies specifiek voor ondernemers.

Neem contact op met de adviseurs van de Ondernemerschap Academy® op telefoonnummer 030 – 237 07 00 om kennis te maken of laat je gegevens achter op onze website, dan zullen wij jou terugbellen.

 

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Lees ook

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.