ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid

Home > Inspiratie > ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid

ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid: groeien met je team(s)

Wil je dat je medewerkers beter samenwerken en je team in staat is met minder moeite méér te bereiken? Of wil je juist dat jouw mensen meer verantwoordelijkheid nemen, waardoor niet meer alles op jouw schouders komt te liggen? Of heb je behoefte aan een bedrijfsplan waardoor je (weer) helder hebt hoe je de toekomst van je bedrijf vormgeeft?

Ons team van coaches, trainers en bewezen succesvolle ondernemers helpt je graag om te groeien! Groeien om het beste uit jezelf én je medewerkers te halen om de volledige groeipotentie te benutten. Dit doen we met inspirerende seminars , verdiepende programma’s en  1-op-1 coaching & advies specifiek voor ondernemers.

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stimuleert dat jij je goed laat adviseren en begeleiden door de Ondernemerschap Academy® en dat is nu met subsidie mogelijk.

Over de ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid

In juni 2018, november 2018 en april 2019 is het mogelijk om de ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid aan te vragen, waardoor je maar liefst 50%  subsidie krijgt (tot maximaal € 12.500) van de totale investering van ons advies en begeleiding.

Het Ministerie ziet in dat mensen steeds langer werken, de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt en tegelijkertijd vraagt de huidige tijd dat je als ondernemer wendbaar bent met je bedrijf en adequaat inspeelt op de economische en technologische ontwikkelingen.

Door bewust te investeren in de ontwikkeling van medewerkers met het advies en de begeleiding van de Ondernemerschap Academy® kun je het werkplezier vergroten, het ziekteverzuim verlagen en de arbeidsproductiviteit verbeteren.

En dat is juist wat het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor ogen heeft met deze subsidie.

Voorbeelden gesubsidieerde programma’s

Om je een beeld te geven van de projecten en programma’s die in aanmerking hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet:
– Het bevorderen van een leercultuur voor werkenden
– Het bevorderen van gezond en veilig werken met een gezondere leefstijl
– Het terugdringen van werkstress en ongewenst gedrag
– Het stimuleren van ambities en ontwikkelmogelijkheden van medewerkers
– Het bevorderen van een flexibele werkcultuur

ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid aanvragen?

Je kunt van 25 t/m 29 juni 2018, van 12 t/m 16 november 2018 of van 8 t/m 12 april 2019 de ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid indienen.

Bedenk wel dat je slechts in één van deze tijdvakken een aanvraag kunt aanvragen. Desgewenst kunnen we je ook in contact brengen met een specialist die dit werk uit handen neemt en de ESF subsidie aanvraag voor je regelt.

Download de brochure ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid  heeft een brochure geschreven met meer informatie over de subsidie, voorwaarden en deelname. Download direct de brochure en kom alles te weten over de ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid.

Neem contact op met de adviseurs van de Ondernemerschap Academy® op telefoonnummer 030 – 237 07 00 om kennis te maken en een voorstel op papier te krijgen van ons advies en begeleiding voor jouw vraagstuk. Je kunt ook direct je gegevens achterlaten op onze website, dan zullen wij jou terugbellen.

Wanneer je ons belt zullen we allereerst dieper ingaan op je vraagstuk, zodat we goed beeld hebben bij je vraag. Vervolgens zetten we de beste mensen in die – geheel vrijblijvend – persoonlijk kennismaken en samen met jou de juiste stappen zullen bepalen om de gewenste verandering en transitie met succes te bereiken.

Dit doen we overigens graag bij jou op het bedrijf, zodat we direct een goed beeld krijgen van jou en je bedrijf en de sfeer kunnen proeven. Na dit gesprek ontvang je het voorstel op papier en kun je de definitieve goedkeuring geven.

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Lees ook

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.