Instructie van de populaire online tool Zoom

Home > Inspiratie > Instructie van de populaire online tool Zoom

Zoom is een populaire tool om op afstand te vergaderen en af te spreken met grote groepen. Het gebruik is gratis voor gesprekken korter dan 40 minuten en met minder dan 100 deelnemers.

Wie gesprekken wil opnemen, de duur wil verlengen en meer deelnemers wil uitnodigen betaalt 13,99 tot 18,99 dollar per maand.

Instructie Zoom

Marcel de Leeuwe heeft op deze site zes praktische instructiefilmpjes gemaakt die u stap voor stap meenemen in het gebruik van Zoom:

1. Plannen van een nieuwe sessie
2. Plannen van een nieuwe sessie met inschrijven
3. Starten van een sessie
4. Gebruiken breakout rooms
5. Opnemen van sessies
6. Geavanceerde instellingen

Meer tips en tools om online werken mogelijk te maken

Marcel de Leeuwe  is samen met van Ank Dierckx, Jeroen Krouwels en Job Bilsen een non-profit initatief gestart om L&D’ers, docenten en trainers te helpen om hun eigen organisatie optimaal te ondersteunen met e-learning tijdens de coronacrisis. Op deze site vind je praktische tips en tools om online werken mogelijk te maken.

Alle maatregelen, nieuws, tips en initiatieven voor het MKB op 1 plek

Om niet alleen onze klanten, maar álle ondernemers in Nederland tijdens de coronacrisis te helpen hebben wij de afgelopen tijd met man en macht gewerkt aan dit platform.

Een platform met al het nieuws en de overheidsmaatregelen voor het MKB op 1 plek. Waar u al uw ondernemersvragen kwijt kunt. Waar u ervaringen, tips en initiatieven kunt delen en kosteloos deelneemt aan webinars om antwoord te krijgen op de vragen die u heeft tijdens de coronacrisis.

Bekijk het platform

Benieuwd wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen?

We helpen ondernemers om hun bedrijf toekomstbestendig te maken en het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Dat doen we met:
Persoonlijke advies & coachingstrajecten
Deelname aan programma’s
Teamtrainingen voor uw medewerkers

In deze tijd kunnen we elkaar niet fysiek ontmoeten. Onze coachingsafspraken en bijeenkomsten vinden daarom plaats via Skype, Microsoft Teams of Zoom. Daarnaast staat onze telefoon roodgloeiend om klanten te helpen om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken.

Hulp nodig om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken?

Kunnen wij u persoonlijk helpen om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en wij bellen u terug.

Vul dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of bel ons direct op telefoonnummer 030 – 237 07 00.

Eén reactie op “Instructie van de populaire online tool Zoom”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.