Interview met cateraar Bob Hutten

Home > Inspiratie > Interview met cateraar Bob Hutten

Veel MKB ondernemers en familiebedrijven worstelen met de keuze om mensen te moeten ontslaan. Start Foundation sprak met ondernemer Bob Hutten van de gelijknamige cateraar. Hutten is met meer dan 2.200 mensen één van de grootste cateraars van Nederland. Zijn bedrijf wordt hard geraakt door de coronacrisis: 70% van zijn omzet viel weg.

Hutten heeft altijd extra aandacht gehad voor mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt. In samenwerking met o.a. Start Foundation werd eerder De Verspillingsfabriek opgezet, waar reststromen uit de voedselindustrie worden verwerkt en waar ook mensen een tweede kans krijgen. Niet zonder reden noemt Bob Hutten zijn medewerkers ook samenwerkers.

In deze video legt hij uit hoe zeer dit hem persoonlijk raakt: de worsteling, het verdriet en de drive om door te gaan en daarbij niemand uit te sluiten.

Bekijk het interview met Bob Hutten, directeur cateraar Hutten:

Meer over Start Foundation

Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk ontwikkelaar die zich hardmaakt voor een maatschappij waarin iedereen werkt en die voor iedereen werkt. Hiervoor zetten zij zelf actief projecten op, agenderen ze issues, mengen zij zich in het publieke debat en investeren ze geld in initiatieven waarin zij geloven en die passen bij hun visie.

Alle maatregelen, nieuws, tips en initiatieven voor het MKB op 1 plek

Om niet alleen onze klanten, maar álle ondernemers in Nederland tijdens de coronacrisis te helpen hebben wij de afgelopen tijd met man en macht gewerkt aan dit platform.

Een platform met al het nieuws en de overheidsmaatregelen voor het MKB op 1 plek. Waar u al uw ondernemersvragen kwijt kunt. Waar u ervaringen, tips en initiatieven kunt delen en kosteloos deelneemt aan webinars om antwoord te krijgen op de vragen die u heeft tijdens de coronacrisis.

Bekijk het platform

Benieuwd wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen?

We helpen ondernemers om hun bedrijf toekomstbestendig te maken en het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Dat doen we met:
Persoonlijke advies & coachingstrajecten
Deelname aan programma’s
Teamtrainingen voor uw medewerkers

In deze tijd kunnen we elkaar niet fysiek ontmoeten. Onze coachingsafspraken en bijeenkomsten vinden daarom plaats via Skype, Microsoft Teams of Zoom. Daarnaast staat onze telefoon roodgloeiend om klanten te helpen om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken.

Hulp nodig om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken?

Kunnen wij u persoonlijk helpen om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en wij bellen u terug.

Vul dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of bel ons direct op telefoonnummer 030 – 237 07 00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.