Kom naar het NLgroeit jaarevent & BusinessBoost Live in Ahoy

Home > Inspiratie > Kom naar het NLgroeit jaarevent & BusinessBoost Live in Ahoy

Uitnodiging: NLgroeit jaarevent & BusinessBoost Live

Op woensdag 4 maart 2020 vindt in Ahoy het 5de NLgroeit jaarevent plaats met aansluitend BusinessBoost Live. Als relatie van de Ondernemerschap Academy kun jij volledig kosteloos deelnemen.

[update]: Inmiddels zijn alle kaarten vergeven en is het event vol. Je kunt je alleen nog aanmelden voor de wachtlijst. Meld je hier aan zodat jij als eerste gebeld wordt mocht er een plek vrijkomen.

Het programma

Je bent op woensdag 4 maart vanaf 15.15 uur van harte uitgenodigd in Ahoy voor het NLgroeit jaarevent om met groeiondernemers, groeimentoren en de bekende CEO’S van Nederland in gesprek te gaan.

Na het plenaire programma heb je de keuze om tijdens het diner deel te nemen aan ronde tafel gesprekken of je kiest voor één van de Boostcamps voor een verdiepende masterclass.

Tijdens de ronde tafel gesprekken ga je onder begeleiding van een bekende ervaren ondernemer en een moderator van o.a. de Ondernemerschap Academy met elkaar in gesprek over ambities en uitdagingen. Neem je deel aan één van de Boostcamps, dan krijg je een exclusieve masterclasses op een specifiek thema.

Na het diner stroomt Ahoy vol voor BusinessBoost Live. Voordat de sprekers het podium betreden kun je een kijkje nemen op de Parade waar toonaangevende bedrijven korte talks geven over actuele thema’s voor ondernemers. Ook de Ondernemerschap Academy is gevraagd om een talk te verzorgen, dus wanneer je op de Parade bent zoek ons dan vooral op!

Vervolgens start het programma en delen spraakmakende ondernemers als Pieter Zwart (Coolblue), Raymond Cloosterman (Rituals), Atilay Uslu (Corendon) en Nikkie Plessen (NIKKIE) hun verhaal en inzichten op een imponerend ‘360 graden’ podium. Daarnaast verteld de Amerikaanse groei-goeroe Verne Harnish over zijn methode om bedrijven sneller te laten groeien en komen Ronald Koeman, Jeroen Pauw, zangeres Maan en cabaratier Peter Heerschop ook op het podium. Kortom, een spectaculaire avond vol inspiratie en entertainment!

Het programma
15.15 uur: Ontvangst en inloop
16.15 uur: Plenair: ondernemerschap in Nederland
17.15 uur: Diner & rondetafelgesprekken en Boostcamps
20.00 uur: Start BusinessBoost Live
22.30 uur: Einde event

Voorwaarden kosteloze deelname

Je deelname aan het NLgroeit jaarevent en BusinessBoost Live is volledig kosteloos als relatie van de Ondernemerschap Academy.
Er zijn wel een aantal voorwaarden:

– Dit event is exclusief voor ondernemers (directeuren / eigenaren) van een bedrijf met een minimale omzet van € 1 miljoen.
– Je uitnodiging is exclusief op naam, niet overdraagbaar en je kunt geen introducees meenemen.
– Je neemt deel aan zowel het NLgroeit event als BusinessBoost Live en kunt niet aan één van beide events deelnemen.
– Gezien de interesse brengt NLgroeit bij een no-show 50% van de kosten voor het ticket in rekening (waarde van het ticket is € 395,- excl. BTW).

Aanmelden wachtlijst

Alle tickets zijn vergeven. Je kunt je alleen nog aanmelden voor de wachtlijst. Meld je hier aan zodat jij als eerste gebeld wordt mocht er een plek vrijkomen. Vul op het formulier in dat je bent uitgenodigd door de Ondernemerschap Academy om kosteloos deel te nemen wanneer er een plek vrijkomt.

Over NLgroeit & Ondernemerschap Academy

De Ondernemerschap Academy is partner van NLgroeit. NLgroeit is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken, NLevator, NL2025 en de Kamer van Koophandel om ambitieuze groeiondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet te helpen groeien.

Samen met NLgroeit organiseren we events met aansprekende ondernemers en brengen we ondernemers samen aan tafel om gedeelde uitdagingen, kansen en ambities samen te bespreken.

Bekijk de aftermovie van BusinessBoost Live 2019:

Bekijk hier de website met alle informatie over BusinessBoost Live 2020 en klik hier en kom alles te weten over het NLgroeit jaarevent 2020.

 

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Lees ook

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.