Leerplatform Studytube maakt alle online trainingen openbaar

Home > Inspiratie > Leerplatform Studytube maakt alle online trainingen openbaar

Alle thuiswerkers hebben nu meer dan ooit tijd om te investeren in hun ontwikkeling moeten ze bij Studytube gedacht hebben. Zij hebben al hun 250 online trainingen opengesteld tot eind april voor iedereen die een online training wil volgen.

Laat u inspireren door deze initiatieven:

De coronacrisis houdt voorlopig nog aan en het is dus zaak om als ondernemer ook te kijken wat er wél mogelijk is om zowel nu inkomsten te genereren, medewerkers aan het werk te houden en klanten te blijven voorzien om op de langere termijn sterk(er) uit deze crisis te komen. Dit is een mooi initatief van leerplaform Studytube.

Studytube

Het coronavirus dwingt veel Nederlanders om thuis te blijven. Dat biedt werknemers de kans om kennis bij te spijkeren hebben oprichters Homam Karimi en Gerard Riphagen van leerplatform Studytube gedacht. Zij hebben hun 250 online trainingen tot eind april opengesteld voor iedereen die zich online verder wil ontwikkelen.

Bekijk hier de website van Studytube.

Alle maatregelen, nieuws, tips en initiatieven voor het MKB op 1 plek

Om niet alleen onze klanten, maar álle ondernemers in Nederland tijdens de coronacrisis te helpen hebben wij de afgelopen tijd met man en macht gewerkt aan dit platform.

Een platform met al het nieuws en de overheidsmaatregelen voor het MKB op 1 plek. Waar u al uw ondernemersvragen kwijt kunt. Waar u ervaringen, tips en initiatieven kunt delen en kosteloos deelneemt aan webinars om antwoord te krijgen op de vragen die u heeft tijdens de coronacrisis.

Bekijk het platform

Benieuwd wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen?

We helpen ondernemers om hun bedrijf toekomstbestendig te maken en het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Dat doen we met:
Persoonlijke advies & coachingstrajecten
Deelname aan programma’s
Teamtrainingen voor uw medewerkers

In deze tijd kunnen we elkaar niet fysiek ontmoeten. Onze coachingsafspraken en bijeenkomsten vinden daarom plaats via Skype, Microsoft Teams of Zoom. Daarnaast staat onze telefoon roodgloeiend om klanten te helpen om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken.

Hulp nodig om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken?

Kunnen wij u persoonlijk helpen om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en wij bellen u terug.

Vul dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of bel ons direct op telefoonnummer 030 – 237 07 00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.