Maatregelen Ondernemerschap Academy coronavirus

Home > Inspiratie > Maatregelen Ondernemerschap Academy coronavirus

[update: maandag 8 maart 2021]

Op 23 februari 2021 heeft de Rijksoverheid bekend gemaakt dat instellingen die niet-overheidserkend onderwijs aanbieden hun educatieve activiteiten mogen hervatten op besloten plaatsen.

Wat houdt dat in?

Met de term besloten plaatsen worden eigen opleidingslocaties en bedrijven bedoeld waar de trainingsruimte alleen toegankelijk is voor direct betrokkenen, zoals de trainers en de deelnemers. Niet voor algemeen publiek.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en dat willen we uiteraard op een veilige manier doen. Daarom werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de branchevereniging NRTO.

We organiseren onze bijeenkomsten vanaf heden weer in fysieke vorm in kleinschalig verband. Dat doen we in grote ruimtes om voldoende afstand van elkaar te kunnen bewaren. We zorgen dat er desinfectiemiddelen aanwezig zijn en en houden ons uiteraard aan de richtlijnen die op dat moment gelden. Zo creëren we samen een veilige leer- en werkomgeving.

Maatregelen Ondernemerschap Academy

• Fysieke educatieve activiteiten zoals de deelname aan een ondernemerschap programma, een teamtraining of een individuele coachingsessie worden enkel en alleen hervat op besloten (trainings)locaties.

• Met de term besloten plaatsen worden eigen trainingslocaties en bedrijven bedoeld waar de trainingsruimte alleen toegankelijk is voor direct betrokkenen, zoals de trainers en de deelnemers. Niet voor algemeen publiek.

• Iedere trainingsruimte is vooraf door ons gecontroleerd en groot genoeg zodat we een opstelling met 1,5 meter afstand kunnen garanderen. Ook tijdens break outs, oefeningen en bijvoorbeeld gedurende de lunch houden we rekening met tenminste 1,5 meter tussen de zitplaatsen.

• Wij hanteren zéér kleinschalige groepen tot maximaal 12 deelnemers voor onze programma’s en (team)trainingen. Door met kleinschalige groepen te werken kunnen we meer regionale groepen starten waardoor de reisbewegingen voor iedere deelnemer beperkt blijven.

• Het dragen van een mondkapje is in alle binnenruimtes verplicht bij binnenkomst. Dit geldt ook wanneer je je verplaatst in een gezamenlijke binnenruimte. Zodra je hebt plaatsgenomen kun je je mondkapje af doen.

• Bij aankomst en vertrek vragen wij je vriendelijk om je handen te desinfecteren bij de desinfectiezuil. We zorgen dat je op verschillende plaatsen je handen tussentijds kunt reinigen met desinfectiegel.

• Lunches en drank wordt voor iedere deelnemer individueel klaargemaakt en klaargezet op het vooraf besproken tijdvak met de trainer of coach.

• Onze trainers en coaches werken volgens een streng protocol met betrekking tot ziekteklachten. Zij wassen regelmatig hun handen met desinfecterende zeep en zien toe op extra schoonmaak.

Op een verantwoordelijke wijze leren & ontwikkelen

Kortom, we zorgen dat we op een veilige manier samen kunnen komen. Daar heb jij uiteraard zelf ook een verantwoordelijkheid in.

We vragen je niet te komen en je vooraf telefonisch af te melden wanneer je één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Dit geldt eveneens wanneer je gezinslid/huisgenoot verhoging en/of benauwdheidsklachten heeft.

Wij hebben een protocol uitgeschreven wanneer je deelneemt aan één van onze ondernemerschap programma’s. Neem dit vooraf door zodat je exact weet hoe wij op een verantwoordelijke wijze samenkomen.

Heb je vragen bij het lezen van deze maatregelen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 030 – 237 07 00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Lees ook

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.