Maatregelen Ondernemerschap Academy coronavirus

Home > Inspiratie > Maatregelen Ondernemerschap Academy coronavirus

[update: maandag 23 maart]

Maatregelen Ondernemerschap Academy om verspreiding coronavirus te voorkomen

Niemand had tot een paar maanden geleden een pandemie genoemd als mogelijke bedreiging bij het opstellen van een SWOT analyse. De realiteit is nu echter dat het coronavirus Nederland hard treft. De spanning is voelbaar en het virus treft Nederland in alle lagen van de bevolking en in alle sectoren.

Het voelt surrealistisch, alsof we met z’n allen in een slechte science fiction film zijn beland. De realiteit is dat het bittere noodzaak is om gezamenlijk het virus te beheersen. En zoals onze minister president Mark Rutte al aangaf, we hebben iedereen nodig bij deze crisis van ongekende omvang.

En dat gebeurt gelukkig ook. We hebben een regering die adequaat handelt, zorg medewerkers die overuren draaien voor onze gezondheid, supermarkt medewerkers die zorgen dat de schappen zo goed mogelijk gevuld blijven en leraren en leraressen die kinderen op afstand van goed onderwijs voorzien.

Naast de zorg voor elkaar om gezondheidsproblemen te beperken is de economische impact groot. Het virus heeft impact bij veel van onze klanten in het MKB. Zij worden hard getroffen en doen alles om verdere verspreiding te voorkomen en tegelijkertijd de economische consequenties te beperken.

Maatregelen Ondernemerschap Academy

Wij krijgen ook veel vragen van klanten over de doorgang van programma’s, teamtrainingen en coachingsafspraken uit (voor)zorg om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen, passend bij de verscherpte richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid uitgebracht op 23 maart:

• Alle programma’s en teamtrainingen die in groepsverband plaatsvinden en gepland staan tot 1 juni worden online aangeboden of verplaatst naar een later moment.

• Wij bieden u de mogelijkheid om 1-op-1 coachingsessies die gepland staan tot 1 juni online/telefonisch te laten plaatsvinden en eventueel desgewenst kosteloos te verplaatsen naar een later moment. Wanneer zowel u als onze coach geen gezondheidsklachten en/of symptomen van het coronavirus heeft kunnen gewenste 1-op-1 afspraken doorgaan, waarbij wij elkaar begroeten zonder handdruk en rekening houden met een afstand van tenminste 1,5 meter.

• Programma’s en teamtrainingen die vanaf 1 juni gepland staan gaan vooralsnog door. Wij houden het advies van het RIVM en de maatregelen van de overheid van dag tot dag in de gaten. Zodra er nieuwe maatregelen worden aangekondigd maken wij dit kenbaar via onze website, social kanalen en nemen wij persoonlijk contact op met de klanten die het betreft.

Wij blijven voor u klaarstaan

We leven momenteel in een onzekere tijd en dat vraagt flexibiliteit. Onze trainers, coaches en adviseurs blijven voor u klaarstaan, maar werken tot 1 juni zoveel mogelijk vanuit huis voor uw veiligheid en die van onze medewerkers. Intussen houden we de situatie nauwlettend in de gaten via het RIVM en de Nederlandse overheid.

Heeft u vragen bij het lezen van deze maatregelen? Neem dan contact op met de Ondernemerschap Academy via het contactformulier of op telefoonnummer 030 – 237 07 00.

Neemt u deel aan een programma of teamtraining of heeft u een coachingsafspraak gepland staan voor 1 juni en wilt u deze online of telefonisch laten plaatsvinden of verplaatsen? Neem dan eveneens contact op met uw trainer of coach via het contactformulier of op telefoonnummer 030 – 237 07 00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Lees ook

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.