Maatregelen Ondernemerschap Academy coronavirus

Home > Inspiratie > Maatregelen Ondernemerschap Academy coronavirus

[update: dinsdag 3 november 2020]

Sinds de corona uitbraak dit voorjaar hanteren we bewust zéér kleinschalige groepen tot maximaal 10 deelnemers voor onze programma’s en (team)trainingen, in plaats van de 30 personen die formeel zijn toegestaan.

Door met kleinschalige groepen te werken kunnen we meer regionale groepen starten waardoor de reisbewegingen voor iedere deelnemer ook beperkt blijven.

De coachingsessies vinden zoveel mogelijk online plaats. Wanneer dit niet wenselijk is vindt de coachingsessie bij ons op kantoor of op locatie plaats waarbij we elkaar begroeten zonder handdruk en in alle gevallen rekening houden met een afstand van tenminste 1,5 meter.

We maken we een zorgvuldige selectie in de keuze van externe locaties zodat de ruimte waar we de coaching, teamtrainingen en ondernemerschap programma’s verzorgen in alle gevallen meer dan groot genoeg is om voldoende afstand van elkaar te bewaren. Uiteraard zorgen we dat er desinfectiemiddelen en indien wenselijk mondkapjes aanwezig zijn.

Kortom, we zorgen dat we op een veilige manier samen kunnen komen en houden ons uiteraard aan de richtlijnen die daarbij nodig zijn.

Deze richtlijnen zijn naar aanleiding van de persconferentie op 3 november jl. verder verscherpt. Uit (voor)zorg om verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben wij de volgende verdergaande maatregelen genomen:

Aangescherpte maatregelen Ondernemerschap Academy

• Onze klassikale programma’s die in groepsverband plaatsvinden en gepland staan t/m 18  november 2020 worden in onderling overleg verplaatst naar een later moment.

• In Company teamtrainingen en bijeenkomsten met meerdere medewerkers van één bedrijf die gepland staan t/m 18  november 2020 vinden in onderling overleg online/telefonisch plaats en worden desgewenst kosteloos verplaatst naar een later moment.

• Fysieke 1-op-1 coachingsessies die gepland staan t/m 18 november 2020 vinden in onderling overleg online/telefonisch plaats en worden desgewenst kosteloos verplaatst naar een later moment.

• Noodzakelijke individuele afspraken en zakelijke bijeenkomsten kunnen in samenspraak en indien geen gezondheidsklachten en/of symptomen van het coronavirus in fysieke vorm doorgaan, waarbij wij elkaar begroeten zonder handdruk en rekening houden met een afstand van tenminste 1,5 meter.

• Onze online (team)trainingen en online coachingsessies gaan door en de klassikale programma’s die in groepsverband plaatsvinden en gepland staan ná 18 november 2020 gaan vooralsnog eveneens door.

Wij blijven voor je klaarstaan

We leven momenteel in een onzekere tijd en dat vraagt flexibiliteit. Onze trainers, coaches en adviseurs blijven voor je klaarstaan, maar werken in ieder geval tot 18 november zoveel mogelijk vanuit huis voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers.

Intussen houden we de situatie nauwlettend in de gaten via het RIVM en de Nederlandse overheid. Zodra er nieuwe maatregelen worden aangekondigd maken wij dit kenbaar via onze website, social kanalen en nemen wij persoonlijk contact op met de klanten die het betreft.

Heb je vragen bij het lezen van deze maatregelen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 030 – 237 07 00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Lees ook

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.