Maatregelen Ondernemerschap Academy coronavirus

Home > Inspiratie > Maatregelen Ondernemerschap Academy coronavirus

[update: dinsdag 2 februari 2021]

Met de aankondiging van de verlengde lockdown die minister-president Mark Rutte op 2 februari jl. heeft afgekondigd hebben wij in ieder geval tot en met 2 maart 2021 de volgende verscherpte maatregelen genomen:

Aangescherpte maatregelen Ondernemerschap Academy

• Klassikale programma’s in groepsverband die gepland staan vóór 2 maart 2021 worden kosteloos verplaatst naar een nieuw af te stemmen datum vanaf 3 maart.

• Klassikale In Company teamtrainingen die gepland staan vóór 2 maart 2021 vinden bij voorkeur online plaats. Wanneer dit niet mogelijk en/of gewenst is wordt de training kosteloos verplaatst naar een nieuw af te stemmen datum vanaf 3 maart.

• Teamcoaching en afspraken in groepsverband (met meer dan 2 mensen) die gepland staan vóór 2 maart 2021 vinden bij voorkeur online plaats. Wanneer dit niet mogelijk en/of gewenst is wordt de afspraak kosteloos verplaatst naar een nieuw af te stemmen datum vanaf 3 maart.

• Individuele afspraken en persoonlijke coachingsessies die gepland staan vóór 2 maart 2021 vinden bij voorkeur online plaats. Wanneer dit niet mogelijk en/of gewenst is wordt de afspraak kosteloos verplaatst naar een nieuw af te stemmen datum vanaf 3 maart. Is er sprake van een specifieke noodzaak om samen te komen, dan kan de afspraak in onderlinge afstemming doorgaan, rekening houdend met de geldende maatregelen.

• Online programma’s, online teamtrainingen en online afspraken en coachingsessies gaan ook tijdens de verlengede lockdown periode door op de afgesproken datum en het afgesproken tijdstip.

• Klassikale programma’s, teamtrainingen en afspraken in groepsverband en op individuele basis die gepland staan ná 3 maart gaan vooralsnog door, rekening houdend met onderstaande maatregelen.

Na de lockdown periode

Wanneer we uit de lockdown zijn dan hanteren wij zéér kleinschalige groepen tot maximaal 12 deelnemers voor onze programma’s en (team)trainingen. Door met kleinschalige groepen te werken kunnen we meer regionale groepen starten waardoor de reisbewegingen voor iedere deelnemer ook beperkt blijven.

De coachingsessies vinden nog altijd zoveel mogelijk online plaats. Wanneer dit niet wenselijk is vindt de coachingsessie bij ons op kantoor in Utrecht of op locatie in het land plaats waarbij we elkaar begroeten zonder handdruk en in alle gevallen rekening houden met een afstand van tenminste 1,5 meter.

Wanneer we samenkomen op een externe locatie vindt er een zorgvuldige selectie plaats waardoor we vooraf weten dat de ruimte waar we de coaching, teamtrainingen en programma’s verzorgen meer dan groot genoeg is om voldoende afstand van elkaar te bewaren. En uiteraard zorgen we dat er desinfectiemiddelen en indien wenselijk mondkapjes aanwezig zijn.

Wij blijven voor je klaarstaan

Onze trainers, coaches en adviseurs blijven ook tijdens deze lockdown periode voor je klaarstaan, maar werken in ieder geval tot en met 2 maart 2021 dus zoveel mogelijk vanuit huis voor jouw veiligheid en die van ons.

Heb je vragen bij het lezen van deze maatregelen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 030 – 237 07 00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Lees ook

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.