Ondernemers leren van andere ondernemers

Home > Inspiratie > Ondernemers leren van andere ondernemers

Er is geen andere groep mensen zo eigenwijs als ondernemers horen we wel eens zeggen. Herkenbaar?

Een ondernemer laat zich niet snel wat aanpraten. De uitzondering op deze regel is een ondernemer die met een andere ondernemer in gesprek is.

Normaliter brengen wij ondernemers dan ook samen tijdens inspirerende events met aansprekende sprekers voor ondernemers of organiseren we verdiepende bijeenkomsten met gelijkgestemde ondernemers om met én van elkaar te leren.

De ervaringen van collega ondernemers zijn namelijk herkenbaar, zetten aan en helpen om tot de juiste inzichten te komen.

Ondernemers leren van andere ondernemers

Wil je je laten inspireren door praktische tips van en voor ondernemers in crisistijden, luister dan eens naar de podcast reeks Rabo & Co en bekijk het televisieprogramma Stand van Nederland.

Podcast Rabo & Co
Een reeks van interviews over hoe verschillende ondernemers omgaan met de effecten van de corona-crisis op hun bedrijfsvoering. Interessante en korte interviews met vragen over hoeveel effect de crisis heeft op het bedrijf, welke maatregelen worden genomen door de ondernemer en hoe de ondernemer naar de toekomst kijkt. Je hoort eerlijke en open antwoorden van verschillende type ondernemers.

Televisieprogramma Stand van Nederland
In dit programma wordt uitgelicht hoe snel ondernemers zich aanpassen op de veranderende wereld. Daar waar in eerste instantie ondernemers in de aflevering van 26 maart zwarte scenario’s zagen, zie je in de aflevering van april de veerkracht weer terug komen. Kijk naar wat er wel mogelijk is, is een gevleugelde uitspraak in MKB land. Dit geldt nu meer dan ooit te voren.

Alle maatregelen, nieuws, tips en initiatieven voor het MKB op 1 plek

Om niet alleen onze klanten, maar álle ondernemers in Nederland tijdens de coronacrisis te helpen hebben wij de afgelopen tijd met man en macht gewerkt aan dit platform.

Een platform met al het nieuws en de overheidsmaatregelen voor het MKB op 1 plek. Waar u al uw ondernemersvragen kwijt kunt. Waar u ervaringen, tips en initiatieven kunt delen en kosteloos deelneemt aan webinars om antwoord te krijgen op de vragen die u heeft tijdens de coronacrisis.

Bekijk het platform

Benieuwd wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen?

We helpen ondernemers om hun bedrijf toekomstbestendig te maken en het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Dat doen we met:
Persoonlijke advies & coachingstrajecten
Deelname aan programma’s
Teamtrainingen voor uw medewerkers

In deze tijd kunnen we elkaar niet fysiek ontmoeten. Onze coachingsafspraken en bijeenkomsten vinden daarom plaats via Skype, Microsoft Teams of Zoom. Daarnaast staat onze telefoon roodgloeiend om klanten te helpen om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken.

Hulp nodig om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken?

Kunnen wij u persoonlijk helpen om de impact van het coronavirus te overzien en de juiste keuzes te maken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en wij bellen u terug.

Vul dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op of bel ons direct op telefoonnummer 030 – 237 07 00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.