Steek hulpverleners hart onder de riem met gratis Greetz kaart

Home Inspiratie Steek hulpverleners hart onder de riem met gratis Greetz kaart

Kent u een hulpverlener die juist nu een lief gebaar verdient? Greetz stelt heel de maand maart iedere dag 5.000 kaarten beschikbaar, speciaal om hen in het zonnetje te zetten.  Het enige wat u betaalt is de postzegel.

Bedank hulpverleners voor al hun harde en liefdevolle werk tijdens de coronacrisis:

Hulpverleners werkzaam in bijvoorbeeld de zorg en bij de politie verdienen in deze tijd als geen ander een hart onder de riem of een bedankje voor al hun harde en liefdevolle werk. Greetz stelt heel de maand maart per dag 5000 kaarten beschikbaar, speciaal om hen in het zonnetje te zetten. Stuur dus vooral die hulpverlener een kaartje die u juist nu wil bedanken.

Bekijk hier de website van Greetz om een gratis kaartje naar een hulpverlener te sturen.

Alle maatregelen, nieuws, tips en initiatieven voor het MKB op 1 plek

Om niet alleen onze klanten, maar álle ondernemers in Nederland te helpen hebben wij de afgelopen tijd met man en macht gewerkt aan dit platform.

Een platform met al het nieuws en de overheidsmaatregelen voor het MKB op 1 plek. Waar u al uw ondernemersvragen kwijt kunt. Waar u ervaringen, tips en initiatieven kunt delen en kosteloos deelneemt aan webinars om antwoord te krijgen op de vragen die u heeft.

Bekijk het platform

Benieuwd wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen?

We helpen ondernemers om hun bedrijf toekomstbestendig te maken en het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Maak een vrijblijvende afspraak
  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Lees ook

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.