Tips om ontspannen thuis te werken

Home Inspiratie Tips om ontspannen thuis te werken

Veel mensen werken vanwege de overheidsmaatregelen vanuit huis op plek die niet uitblinkt als dé perfecte ergonomische werkplek. Hoe zorgt u dan toch voor een ontspannen werkhouding, zodat u niet met rugpijn naar het werk gaat zodra de overheidsmaatregelen zijn afgenomen?

Katrien de Graaf van ErgoProfs geeft in deze video een aantal praktische tips voor alle thuiswerkers.

Tips om ontspannen thuis te werken:

Over ErgoProfs

ErgoProfs geeft ergonomisch werkplekadvies waarbij zij hun kennis over gezond en ergonomisch werken niet alleen delen, maar mensen ook begeleiden bij de daadwerkelijke toepassing.

En dat er op dit moment behoefte is aan advies voor een goede thuiswerkplek blijkt wel uit de optredens van Katrien bij Editie NL en RTL Nieuws.

Katrien heeft de tips voor een fijne  thuiswerkplek speciaal voor ons ook op papier gezet en deze mogen wij namens haar met u delen. Klik hier om alle tips te downloaden.

Hoe het niet moet..

Het thuiswerken en gebruik van eigen stoel en bureau bevalt overigens niet iedereen even goed.

Mooi voorbeeld van hoe het niet moet  😉

Alle maatregelen, nieuws, tips en initiatieven voor het MKB op 1 plek

Om niet alleen onze klanten, maar álle ondernemers in Nederland te helpen hebben wij de afgelopen tijd met man en macht gewerkt aan dit platform.

Een platform met al het nieuws en de overheidsmaatregelen voor het MKB op 1 plek. Waar u al uw ondernemersvragen kwijt kunt. Waar u ervaringen, tips en initiatieven kunt delen en kosteloos deelneemt aan webinars om antwoord te krijgen op de vragen die u heeft.

Bekijk het platform

Benieuwd wat wij voor u en uw medewerkers kunnen betekenen?

We helpen ondernemers om hun bedrijf toekomstbestendig te maken en het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen.

Maak een vrijblijvende afspraak
  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Lees ook

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.