TOP programma – nu ook voor boomkwekerij sector

Home > Inspiratie > TOP programma – nu ook voor boomkwekerij sector

Na het succes van het Telers Ondernemerschap Programma (TOP) in de fruitteelt start vanaf oktober een TOP programma voor boomkwekers! 

Begin 2017 zijn we gestart met de ontwikkeling van een Ondernemerschapsprogramma, specifiek voor de fruitteelt-sector. In samenwerking met de Rabobank en de NFO.
Het TOP programma draait inmiddels al meer dan 2 jaar in de fruitteelt, waar eind 2019 100 telers aan hebben deelgenomen.

Eind mei organiseerden we een alumnibijeenkomst voor alle telers die hebben deelgenomen aan het programma en kregen de laatste 2 groepen hun certificaat. Hier lees je het artikel uit het Fruitteelt vakblad (Fruitteelt 13 – artikel TOP) over de eerste alumni bijeenkomst en de ervaringen van de telers die hebben deelgenomen aan het programma. Zo krijg je een goed beeld van wat je kan en mag verwachten als je deelneemt.

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij
Het programma is ontwikkeld om jou de handvatten te bieden om een toekomstbestendig en duurzaam bedrijf te bouwen. En jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van strategie, leiderschap en ondernemerschap. Het programma bestaat uit 5 verdiepende bijeenkomsten met andere kwekers, 1-op-1 coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en inspirerende bedrijfsbezoeken.

Het programma is ontstaan uit een samenwerking tussen de LTO,  de Rabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij en de Ondernemerschap Academy®. Het programma is voor alle kwekers en je hoeft geen lid te zijn van de LTO of te bankieren bij de Rabobank.

Interesse?
Hier vind je alle informatie over het programma. Hier kan je ook de brochure downloaden en direct online inschrijven voor het programma of een van de informatie-bijeenkomsten op 12 of 19 september.

Kom ook naar de informatie bijeenkomsten van het programma
We organiseren verschillende bijeenkomsten in het land. Geniet van een hapje & drankje met collega kwekers, ontmoet de sprekers en coaches en kom alles te weten over het programma en bepaal of je zelf ook wilt deelnemen. Daarnaast deelt de ondernemer zijn of haar verhaal en krijg je een “kijkje in de keuken”.

Zundert
Meld je hier gratis aan voor de informatie bijeenkomst bij Van der Peijl Tuinplanten in Zundert op donderdag 12 september van 16.00 uur – 20.00 uur.

Venray
Meld je hier gratis aan voor de informatie bijeenkomst bij Boomkwekerij Michels – Classens in Veulen – Venray op donderdag 19 september van 16.00 – 20.00 uur.

In september worden ook nog lokale bijeenkomsten georganiseerd in Boskoop en Opheusden. Geïnteresseerd? Neem contact op via telefoonnummer 030 – 237 07 00.

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.