Week van de Ondernemer – Amsterdam

Home > Inspiratie > Week van de Ondernemer – Amsterdam

Eind november vond de Week van de Ondernemer weer plaats in Amsterdam. Het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. Tijdens het event worden jaarlijks ruim 10.000 ondernemers geïnspireerd door topsprekers, experts en succesvolle ondernemers. Ook de Ondernemerschap Academy® was uitgenodigd om als keynote op te treden en meerdere inspirerende workshops te geven.

Keynote – De sleutels tot succes in ondernemerschap

De Ondernemerschap Academy® was aanwezig om te spreken over de sleutels tot succes in jouw bedrijf. Deze 7 sleutels staan symbool voor de principes om een bedrijf te creëren waar jij al je bezieling in kwijt kan, met een magnetische werking op personeel, partners én klanten & waar ongekende resultaten behaald worden.

Wil je je graag verdiepen in de 7 sleutels, download dan ons Ebook.

Workshop – Hoe creëer je een magnetische cultuur in je bedrijf?

Ondernemers konden zich op voorhand inschrijven voor diverse workshops. Dat ons thema hot is, bleek wel uit de overvolle zaal die we alle drie de dagen hadden.
Niet zo verwonderlijk want bedrijven die in hun cultuur investeren, verdienen 516 procent meer dan zij die dat niet doen, blijkt uit onderzoek. Toch zijn lang niet alle bedrijven hiermee bezig.

Grootste aandachtspunt is dat slechts 41% van de medewerkers weet waar hun organisatie voor staat. Zorgelijk, zeker als je samen met je team wil bouwen aan een succesvol bedrijf, waar iedereen met plezier werkt. Maar hoe creëer je een magnetische cultuur in jouw bedrijf, die zorgt voor gemotiveerde en blije medewerkers die een stapje extra zetten en een aanzuigende werking heeft op nieuw talent? Lees onze blog over dit thema en laat je inspireren door voorbeeld-bedrijven.
Power coaching-sessies

Alle aanwezige ondernemers kregen alle drie de dagen ook een Power Coaching sessie aangeboden met de coaches van de Ondernemerschap Academy®.

De impact was groot. Door in een klein halfuurtje te sparren over je grootste uitdaging konden ondernemers niet alleen kwijt wat hun daadwerkelijk bezig hield, maar brachten ze het met behulp van een ervaren business coach die uitdaging ook in juiste perspectief en gingen ze met waardevolle inzichten naar huis.

Kies ook je eigen coach

Slechts 4% van de ondernemers heeft een eigen coach of mentor. En dat terwijl het zo waardevol is om op frequente basis te laten coachen.
Als ondernemer heb je het gevoel alleen te staan en draag je een grote verantwoordelijkheid. Met een goede sparringspartner ben je in staat om de juiste (strategische) keuzes te maken die van invloed zijn op jou én je bedrijf. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, dus kies een goede coach om te sparren over jouw persoonlijke uitdagingen en die van je bedrijf.

Wil jij je laten coachen door de Ondernemerschap Academy® en vrijblijvend kennismaken met één van  onze coaches? Neem dan gerust contact op, wij zijn te bereiken op telefoonnummer 030 – 237 07 00 of laat hier uw gegevens achter en wij bellen u terug.

  • Artikel delen

  • Share to inspire.

Als eerste onze nieuwe artikelen lezen?

Op de hoogte blijven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.