Leiderschapstraining

Weet het leiderschap in uw team verder te ontwikkelen en blijvende verandering te realiseren met een In Company teamtraining voor uw hele team.

  • Train uw medewerkers gezamenlijk
  • Waar en wanneer het u uitkomt
  • 100% tevreden opdrachtgevers

Leiderschapstraining

Op welke manier wordt er leiding gegeven aan de medewerkers in uw bedrijf? Hoe creëren de leidinggevenden draagvlak en hoe zorg je dat medewerkers zelf ook verantwoordelijkheid en eigenaarschap voelen en nemen?

In de leiderschapstraining van de Ondernemerschap Academy komen alle essentiële vaardigheden aan bod om op een inspirerende en effectieve wijze leiding te nemen en te geven. Deelnemers krijgen inzicht in hun eigen vaardigheden als leider of manager. Daarnaast krijgen ze de instrumenten in handen om hun rol optimaal in te vullen.

Leiderschapstraining
Incompany training - Ondernemerschap Academy

Kies voor een leiderschapstraining om het leiderschap in uw bedrijf verder te ontwikkelen met blijvende impact

Je wilt graag een team dat goed draait, zodat jij je handen vrij hebt om te doen wat je het liefste doet en ook het beste in bent. Je wilt een team van mensen dat verantwoordelijkheid draagt, proactief is en meehelpt om verdere stappen te maken met uw bedrijf.

Met een teamtraining van de Ondernemerschap Academy creëer je een blijvende impact. Daarbij is het belangrijk dat er veel geoefend wordt. Je hoeft geen droge theorie te verwachten, maar een helder kader en veel praktijkgerichte oefeningen. Hierdoor zijn onze trainingen intensief, dynamisch, concreet en praktisch.

100% tevredenheid onder opdrachtgevers

Onze Leiderschapstrainingen worden verzorgd door ervaren trainers die in staat zijn om de juiste sfeer te creëren, zodat medewerkers zich openstellen en enthousiast worden om kennis tot zich te nemen en de gewenste verandering aan te gaan.

Niet zonder reden zijn onze leiderschapstrainingen gemiddeld met een 9,1 beoordeeld en is 100% van de opdrachtgevers tevreden!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor de leiderschapstraining kun je hieronder contact opnemen of de offerte aanvragen.

Offerte Aanvragen Contact Opnemen

Haal ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.