Onze expertise

Wij helpen ondernemers in bereiken van hun (groei)ambitie. Geen ondernemer is gelijk en de uitdagingen zijn voor iedere ondernemer anders. Juist daarom hebben wij voor ieder vakgebied de juiste expertise in huis om jou verder te helpen om de werkelijke potentie te benutten.

We helpen jou, je team én je bedrijf in:

Strategie

Maak strategische keuzes voor een toekomstbestendig bedrijf >

Leiderschap

Weet het beste uit je mensen te halen met goed leiderschap >

Team

Maak je onafhankelijk en benut het potentieel van je medewerkers >

Persoonlijke ontwikkeling

Versterk jezelf met waardevolle persoonlijke inzichten >

Sales & marketing

Weet kansen te verzilveren om je bedrijf te laten groeien >

Overdracht & overname

Maak je bedrijf klaar voor verkoop of (familie)overdracht >

Onze expertise is gebaseerd op ervaring en onderzoek

Samen met partners als de Rabobank houden wij ieder jaar weer dialoogbijeenkomsten met vele honderden ondernemers om te weten wat de voornaamste uitdagingen zijn waar wij van betekenis kunnen én willen zijn.

Daarnaast benaderen ondernemers ons dagelijks met vragen over de belemmeringen en uitdagingen die ondernemer zoals jij ervaren in het realiseren van hun ambities.

Instanties als de Kamer van Koophandel, MKB Nederland, het Ministerie van Economische Zaken, het Centraal Bureau voor de Statistiek en Dutch Academy of Research in Entrepreneurship doen onderzoek onder ondernemers in het MKB.

Al deze onderzoeken en ervaringen brengen we samen in ons programma aanbod en onze coachings- en adviestrajecten. Hierdoor kunnen wij inspelen op de actuele vraag onder ondernemers naar persoonlijke ontwikkeling op het gebied van ondernemerschap en leiderschap en het maken van de juiste keuzes op het gebied van strategie, marketing &  sales en finance.

Investeer in jezelf én je bedrijf

Als ondernemer is het belangrijk je te omringen met de juiste mensen. Ons team van bewezen succesvolle ondernemers, business coaches en adviseurs helpt jou als ondernemer én je bedrijf te laten groeien.

Of je nu kiest voor een verdiepend programma met gelijkgestemde ondernemers, een inspirerende masterclass met een topspreker of je kiest voor een persoonlijke businesscoach. In al onze programma’s, coachingsessies en adviestrajecten hebben wij aandacht voor jou én je bedrijf.

Partners

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.