030 - 237 07 00
Logo Ondernemerschap Academy

Over ons

Home > Over ons

Wij zijn de persoonlijke business coach, de strategisch adviseur én de inspiratiebron voor MKB ondernemers in Nederland

 

We helpen jou als ondernemer te groeien. Groeien om het beste uit jezelf te halen door je waardevolle persoonlijke inzichten te bieden en te helpen de juiste strategische keuzes te maken die je bedrijf écht toekomstbestendig maken.

 

In al onze programma's, coachingsessies en adviestrajecten hebben wij aandacht voor jou én je bedrijf, wat in onze visie onlosmakelijk aan elkaar verbonden is.

 

Een bedrijf waar jij vol bezieling kan ondernemen, waar je medewerkers met plezier werken, waar trots heerst en jullie als team tot werkelijk ongekende resultaten komen. Waarbij iedereen van betekenis is.

 

Wij zijn van betekenis voor jou, voor je omgeving en voor alle mensen die met jou (samen)werken door je bedrijf te helpen groeien. Dit doen we met inspirerende seminars , verdiepende programma’s en  1-op-1 coaching & advies specifiek voor ondernemers in het MKB.

 

Wij kunnen al onze programma's ook specifiek voor jouw bedrijf In Company en op maat aanbieden. Dit doen we voor bedrijven met 15 tot 1.500 medewerkers waar we daadwerkelijk de gewenste verandering realiseren.  Samen bepalen we wat jullie willen bereiken, waarom het (nog) niet is gelukt en bovenal bepalen we hoe het wél gaat lukken.

 

Leer van de meest succesvolle ondernemers

 

Je hebt succesvolle strategieën om te groeien met je bedrijf, in welke fase je bedrijf zich ook bevindt en in welke sector je dan ook actief bent. Strategieën die zich bewezen hebben en ingezet worden door de beste groeibedrijven.

 

Niet zonder reden staan daarom succesvolle ondernemers tijdens onze programma's voor de groep om hún lessen, ervaringen, strategieën en successen met jou te delen. Want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer iemand die al eens heeft gestaan waar jij nu staat je kan vertellen wat te doen? En wanneer je de strategie beheerst, dan wordt het ook gemakkelijk om resultaat te behalen.

 

Tegelijkertijd wordt 80% (!) van het succes van jouw bedrijf bepaald door jouw mindset. Je kunt dus de beste groeistrategie hebben bedacht, maar wanneer jij je laat leiden door zorgen en frustraties en niet vanuit passie en met positieve energie onderneemt, dan straal je dit (onbewust) af op je omgeving.

 

En juist omdat je iedere dag weer getest wordt als ondernemer is het belangrijk je te omringen met de juiste mensen. Onze coaches zijn in staat om je een spiegel voor te houden, om je de juiste inzichten te geven en zijn een onafhankelijk klankbord om te sparren over de groei van jou en je bedrijf.

 

Referenties

 

Wij hebben honderden ondernemers mogen coachen, begeleiden en inspireren in vele sectoren, waaronder:
- Boshuis
- De Ondernemer
- EE Accommodations
- Extreme Media
- Jong Ondernemen
- Nederlandse Fruittelers Organisatie
- NoLabels
- OrangeJobs Uitzendbureau
- Rabobank Ondernemers Academie
- Sony Video Systems
- Haarlemamsterdam
- Week van de Ondernemer
- WMO Support
- En vele andere ondernemers en bedrijven

 

Ons team

 

Ons volop groeiende team met bewezen succesvolle ondernemers, ervaren coaches en inspirerende trainers en sprekers heeft gezamenlijk honderden jaren ondernemerservaring in verschillende vakgebieden in het ondernemerschap.

 

Daarmee hebben wij altijd de juiste expertise en ervaring in huis om jou te helpen groeien.

 

Over Emile Langerak

Business coach | Adviseur | Trainer | Spreker | Eigenaar 

 

Emile heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het succesvol uitbouwen van ondernemingen van startups tot MKB bedrijven. Hij heeft een commerciële achtergrond, ruim 10 jaar leidinggevende ervaring en een duidelijke focus op groei en ontwikkeling.

 

Hij coacht en adviseert ondernemers in 1-op-1 sessies, verzorgd lezingen, seminars en masterclasses en is de eigenaar van de Ondernemerschap Academy®.

 

Marianne Nelisse

Business coach | Adviseur | Trainer | Spreker

 

Mari komt uit een ondernemersgezin en coacht en begeleidt al 10 jaar ondernemers van groeiende MKB-bedrijven. Ze combineert strategisch inzicht en resultaatgerichtheid met persoonlijke ontwikkeling en verbinding. Haar passie: samen met ondernemers bouwen aan een succesvolle business met een unieke organisatiespirit.

 

Dit doet ze in zowel complexe strategie-trajecten als in persoonlijke coaching sessies. Ook geeft Mari diverse seminars, masterclasses en workshops binnen de Ondernemerschap Academy ® en op aanvraag voor business schools & ondernemersnetwerken.

 

Wouter Duinker

Adviseur | Trainer | Spreker

 

Wouter is ondernemer, organisatieadviseur, trainer en coach. Hij is gespecialiseerd in leiderschap, management optimalisatie, samenwerking en teamontwikkeling.

 

Met zijn achtergrond in bedrijfskunde en psychologie helpt hij de ontwikkeling en prestaties van individuele medewerkers en teams in lijn te brengen met de koers van de organisatie.

 

Wouter ziet het geheel, legt relevante verbanden, is scherp in zijn analyse en het contact. Hij is sterk in het verbinden van mensen/teams met elkaar en de doelstellingen van de organisatie.

 

Wouter verzorgd met veel plezier én succes vele seminars en masterclasses voor de Ondernemerschap Academy®.

 

Leonora Zijlstra

Adviseur | Trainer | Spreker

 

Leonora Zijlstra onderscheidt zich door orde te scheppen in chaos. Waar anderen complexiteit ervaren is haar verhelderende blik op ingewikkelde vraagstukken snel, fris en doeltreffend.

 

Een onderscheidende manier van denken, een bijzondere kijk op de wereld als één geheel. Uitmuntendheid is haar maatstaf.  Veel uitdagingen van deze veranderende tijd zijn bij haar in goede handen.

 

Leonora is de afgelopen dertig jaar nationaal en internationaal werkzaam als executive coach, cultuurveranderaar, innovator en teambouwer. Ze doet dit bouwend en verbindend, werkend vanuit vertrouwen en met een grote professionaliteit. Vanuit deze passie en gedrevenheid heeft ze zich ook direct vanaf de start verbonden aan de Ondernemerschap Academy®.

 

Ayman van Bregt

Adviseur | Trainer | Spreker

 

Ayman van Bregt is digitaal strateeg en deskundig op het gebied van digitale en sociale media.

 

Als expert helpt hij bedrijven graag met het versterken van hun digitale en social media strategie. Ayman is sterk in het opbouwen van klantrelaties en klantinteractie.

 

Ayman is al vanaf de start van de Ondernemerschap Academy® verbonden en verzorgd met met veel plezier advies, masterclasses, workshops en lezingen voor ondernemers.

Ondernemerschap Academy ®

Wij helpen jou en je bedrijf groeien door je de juiste inzichten te bieden en strategische keuzes te maken die je bedrijf toekomstbestendig maken.

Seminars & Masterclasses

Ben je op zoek naar inspiratie en verdieping op een businessthema? Volg één van de Seminars of Masterclasses, gun jezelf deze tijd, verrijk je netwerk met collega ondernemers en kom tot nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie voor jouw vraagstuk.

Gratis e-book

De 7 sleutels in ondernemerschap staan symbool voor de principes om een bedrijf te creëren waar jij al je bezieling in kwijt kan, met een magnetische werking op personeel, partners én klanten & waar ongekende resultaten behaald worden.

Download nu gratis het e-book 'De 7 sleutels voor het Nieuwe Ondernemerschap'

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.