Over ons

Ondernemerschap Academy - Haal het beste uit jezelf, je team en je bedrijf

In 2016 is de Ondernemerschap Academy opgericht door Emile Langerak en vanuit hartje Utrecht uitgebouwd samen met business coach en trainer van het eerste uur Marianne Nelisse.

Inmiddels werken we met een team van 12 personen en hebben we in de afgelopen 5 jaar een landelijk netwerk van coaches en trainers opgebouwd met een palet aan ervaring en expertise in ondernemerschap.

Van een individueel coachingstraject, de organisatie van een teamtraining tot de deelname aan een programma met gelijkgestemde ondernemers. Samen met jou bouwen we verder aan je bedrijf en weten we de daadwerkelijke (groei)potentie van jou, je medewerkers én je bedrijf te benutten.

Ons team van business coaches, trainers en adviseurs met verschillende expertises en ervaringen in het ondernemerschap zijn er voor jou om de uitdagingen die jou bezighouden aan te pakken.

Samen bouwen we verder aan je bedrijf en weten we de (groei)potentie van jou, je medewerkers én je bedrijf te benutten.

Ondernemen met trots, plezier én mooie resultaten

Niet zonder reden zijn wij in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een naam van betekenis onder ondernemers in iedere fase van het ondernemerschap. Van pioniersfase tot aan de overdracht of verkoop van het bedrijf.

Dat doen we door zowel aandacht te hebben voor de bedrijfsmatige kant als de fundamentele kant van het ondernemerschap. Een combinatie die in onze visie onlosmakelijk aan elkaar verbonden is.

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij - Ondernemerschap Academy Rabobank LTO Scholingsconsulenten Boomkwekerij

Ons team

Dat doen we met een team van business coaches, trainers en adviseurs met verschillende expertises en ervaringen in het ondernemerschap.

Zo brengen we de ervaringen vanuit verschillende sectoren samen en weten we ondernemers, medewerkers, bedrijven en zelfs sectoren in beweging te brengen.

Enkele referenties waar wij momenteel voor werken:

Wij werken samen met:

Benieuwd wat wij voor jou en jouw medewerkers kunnen betekenen?

Van een individueel coachingstraject, het organiseren van een teamtraining tot deelname aan een programma.

Wij gaan graag in gesprek om kennis te maken! Laat je gegevens achter of bel ons op nummer: 030 – 237 07 00.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.