Ondernemerschap Academy®

Wij zijn de persoonlijke business coach, strategisch adviseur en dé opleider voor MKB Nederland

  • Individuele coaching & advies
  • Masterclasses & verdiepende programma’s
  • Teamtrainingen met je medewerkers

Historie

In 2016 startte Emile Langerak de Ondernemerschap Academy®. Na ruim 15 jaar ervaring in het coachen, trainen en begeleiden van teams en ondernemers zag hij dat de (groei)potentie van MKB bedrijven ongekend groot was, maar lang niet altijd benut werd.

In veel gevallen was het de ondernemer zelf die van grote invloed was om de potentie wél te benutten, maar vaak het gevoel had er alleen voor te staan en teveel in de waan van de dag terecht te komen om áán het bedrijf te werken.

Samen met Marianne Nelisse en een team van bewezen succesvolle ondernemers, ervaren coaches en inspirerende trainers en sprekers begon Emile in 2016 met het coachen, adviseren en begeleiden van ondernemers en hun teams vanuit de Ondernemerschap Academy®.

Direct vanaf de start bleek er een enorme behoefte te zijn aan coaching, begeleiding en programma’s voor ondernemers en breidt het aantal opdrachtgevers en teamleden fors uit. Ervaren trainers, sprekers en coaches  met ondernemerservaring als Wouter Duinker, Gert Breman, Frans van Laar, Hans Agterberg en Björn Six versterken het team.

Hierdoor kan de Ondernemerschap Academy® nog altijd voor iedere vraag de juiste expert betrekken om ondernemers écht verder te helpen, om de uitdagingen aan te pakken waar zij wakker van liggen om de (groei)potentie werkelijk benutten.

Visie

We helpen jou als ondernemer te groeien. Groeien om het beste uit jezelf te halen door je waardevolle persoonlijke inzichten te bieden en te helpen de juiste strategische keuzes te maken die je bedrijf écht toekomstbestendig maken.

In al onze programma’s, coachingsessies en adviestrajecten hebben wij aandacht voor jou én je bedrijf, wat in onze visie onlosmakelijk aan elkaar verbonden is.

Een bedrijf waar jij vol bezieling kan ondernemen, waar je medewerkers met plezier werken, waar trots heerst en jullie als team tot werkelijk ongekende resultaten komen. Waarbij iedereen van betekenis is.

Wij zijn van betekenis voor jou, voor je omgeving en voor alle mensen die met jou (samen)werken door je bedrijf te helpen groeien.

We helpen jou, je team én je bedrijf in:

Strategie

Maak strategische keuzes voor een toekomstbestendig bedrijf >

Leiderschap

Weet het beste uit je mensen te halen met goed leiderschap >

Team

Maak je onafhankelijk en benut het potentieel van je medewerkers >

Persoonlijke ontwikkeling

Versterk jezelf met waardevolle persoonlijke inzichten >

Sales & marketing

Weet kansen te verzilveren om je bedrijf te laten groeien >

Overdracht & overname

Maak je bedrijf klaar voor verkoop of (familie)overdracht >

Referenties

Wij hebben honderden ondernemers mogen coachen, begeleiden en inspireren in vele sectoren, waaronder:
Boshuis
De Ondernemer
EE Accommodations
Extreme Media
Jong Ondernemen
Nederlandse Fruittelers Organisatie
NoLabels
OrangeJobs Uitzendbureau
Rabobank Ondernemers Academie
Sony Video Systems
Haarlemamsterdam
Week van de Ondernemer
WMO Support
– En vele andere ondernemers en bedrijven

Onbeperkt deelnemen aan ál onze Masterclasses?

Laat je een jaar lang inspireren door onze Masterclasses die iedere 2 weken plaatsvinden in de avond met de beste sprekers & ondernemers. Profiteer van de subsidie voucher: betaal slechts €595,- en neem onbeperkt deel aan alle Masterclasses!

Bekijk

Partners

Ervaringen

Jacques Mentrop

Droomhout

Wauw, wat een briljante tool is Business Model Canvas. Dit had ik eigenlijk paar jaar eerder al moeten ontdekken. Moet elk bedrijf mee aan de slag gaan.

Jordy Oosterveld

Fonky Sales

In gesprek gaan met een topondernemer is echt heel gaaf en leerzaam. Eigenlijk zou je dit wel elk kwartaal willen. Nu kan dat.

Marc Putman

OUTtv

Ik ben met mijn bedrijf veel actief in het buitenland en heb net een overname afgerond. De Masterclass Overname behoede mij voor enkele valkuilen waar ik nog niet aan had gedacht.

Maak een afspraak

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.