Persoonlijk leiderschap training

Jij bepaalt hoe je leven eruit ziet, jij bent de leider van je eigen leven. Dit accepteren is lastig, maar het is bevrijdend zodra je dit hebt geaccepteerd. In deze training leer jij en je team hoe jullie leider worden over jezelf. Hoe gaan jullie om met bepaalde situaties en hoe reageren jullie hierop, nemen jullie de verantwoordelijk voor jullie daden en hoe communiceren jullie met anderen? Dit alles leren jullie in deze persoonlijk leiderschap training.

In company teamtraining persoonlijk leiderschap

Je wilt de kwaliteiten en talenten van jouw team benutten, de daadkracht en effectiviteit vergroten en de resultaten verbeteren? Dit kan door de potentie van iedere medewerker werkelijk te benutten. Daarnaast de talenten in te zetten waar deze van waarde zijn voor jouw bedrijf.

Met de In Company teamtrainingen van de Ondernemerschap Academy verbeteren jouw medewerkers hun effectiviteit en met minder moeite meer te bereiken.

Training persoonlijk leiderschap
Training persoonlijk leiderschap

Kies voor een persoonlijke leiderschap training en zorg voor een blijvende impact

Je wilt graag een team dat goed draait, zodat jij je handen vrij hebt om te doen wat je het liefste doet en ook het beste in bent. Je wilt een team van mensen dat verantwoordelijkheid draagt, proactief is en meehelpt om verdere stappen te maken met jouw bedrijf.

Met een teamtraining van de Ondernemerschap Academy creëer je een blijvende impact. Daarbij is het belangrijk dat er veel geoefend wordt. Je moet een helder kader verwachten met veel praktijkgerichte oefeningen en dus geen droge theorie. Hierdoor zijn onze trainingen intensief, dynamisch, concreet en praktisch.

Methodieken & persoonlijkheidstesten

Wij kunnen desgewenst diverse methodieken inzetten en persoonlijkheidstesten afnemen zoals DISCManagement DrivesMBTIInsights Discovery en de Belbin teamrollen zodat medewerkers meer inzicht krijgen in zichzelf en elkaar om de samenwerking te versterken.

100% tevredenheid onder opdrachtgevers

Onze teamtrainingen worden verzorgd door ervaren trainers die in staat zijn om de juiste sfeer te creëren. Met als gevolg dat medewerkers zich openstellen en enthousiast worden om kennis tot zich te nemen en de gewenste verandering aan te gaan.

Niet zonder reden worden onze teamtrainingen gemiddeld met een 9,1 beoordeeld en is 100% van de opdrachtgevers tevreden!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een In Company teamtraining bij jou op het bedrijf om jouw team verder te ontwikkelen?

Offerte Aanvragen Contact Opnemen

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.