Business Model Canvas: innoveer je business model

Zet je futureproof businessplan kort en krachtig op papier

Home Programma’s Finance Business Model Canvas: innoveer je business model

Heeft de afgelopen anderhalf jaar je aan het denken gezet over je business model? Is dit futureproof en ook in de toekomst levensvatbaar? Wil jij verdienmodel tegen het licht houden om op lange termijn sterk(er) uit de coronacrisis te komen?

Neem dan deel aan de training 'Business Model Canvas: innoveer je business model'. De training bestaat uit twee persoonlijke coaching sessies met een business coach en twee bijeenkomsten met gelijkgestemde ondernemers en leidinggevenden.

We starten met een persoonlijk gesprek via zoom met je business coach. In dit gesprek maak je kennis met je coach en gaan jullie in op de uitdagingen en ervaringen tot op heden om tot een toekomstbestendig businessmodel te komen.

Tijdens de eerste bijeenkomst lichten we het wereldwijd succesvolle Business Model Canvas toe en maken we de koppeling naar je bedrijf. Hierdoor creëren we een goed vertrekpunt. Gedurende de tweede bijeenkomst gaan we in op een toekomstbestendig businessplan voor jouw bedrijf in de komende jaren.

Alle elementen komen aan bod: Je ontdekt hoe je potentiële klanten (nog) beter kunt benaderen, wat je kunt doen om je verder te onderscheiden, je bepaalt of je het aanbod wilt verruimen of juist wil verdiepen, je bent je bewust welke distributiekanalen succesvol zijn, ontdekt hoe je het rendement kunt vergroten en weet hoe je een toekomstbestendig verdienmodel creëert en welke partners je hiervoor nodig hebt.

Na afloop van beide bijeenkomsten ga je samen met je business coach in gesprek om de inzichten die jij hebt opgedaan in de praktijk te brengen, volledig toegespitst op jouw bedrijf.

-

Algemene beoordeling

5

Resultaten

 • Je hebt een uitgeschreven businessplan voor jouw bedrijf
 • Je hebt helder welke prioriteiten te stellen om te innoveren
 • Je krijgt een eigen business coach die je helpt je plan te realiseren

Programma

Iedere ondernemer en leidinggevende ervaart andere uitdagingen en daarom hebben we 10 hoogwaardige trainingen ontwikkeld met ieder een eigen thema voor een zeer laagdrempelige investering.

 1. Persoonlijke kennismaking

  • Kennismaking met je business coach
  • De uitdagingen die jij ervaart om je bedrijf nu en in de toekomst bestendig te houden
 2. Bijeenkomst I: Business Model Canvas - het vertrekpunt

  • Hoe werkt het model voor jou en je bedrijf
  • Ontdek het (groei)potentieel van je bedrijf
  • Breng afhankelijkheden en verbeterpunten in beeld
  • De huidige situatie als vertrekpunt
 3. Bijeenkomst II: Business Model Canvas - een bestendig businessplan

  • Succesvol benaderen van klanten
  • Onderscheidend vermogen
  • Aanbod: verruimen, verdiepen of behouden
  • Je businessplan voor de komende jaren
 4. Afsluitende coachingssessie

  • Klankbord om de juiste keuzes te maken
  • Focus behouden en benutten (groei)potentie

Doelgroep

Deze training inclusief 2 sessies met business coach & 2 bijeenkomsten is specifiek ontwikkeld voor ondernemers en leidinggevenden in het MKB die vooruit willen.

Je wilt een praktisch businessplan waarmee je bedrijf weet te innoveren en een futureproof business model ontwikkeld.

Werkwijze

Na je aanmelding neemt de business coach telefonisch contact op om persoonlijk kennis te maken. Jullie gaan in op de thema's die jou helpen om je bedrijf toekomstbestendig(er) te maken.

Vervolgens neem je deel aan de twee bijeenkomsten samen met gelijkgestemde ondernemers en leidinggevenden, verzorgd door een ervaren trainer. Tijdens de bijeenkomsten heb je alle ruimte om vragen te stellen aan de trainer.

Na afloop van de bijeenkomsten volgt een afsluitende coaching sessie met je business coach. In dit gesprek helpt de coach je de juiste focus aan te brengen om de ideeën en acties die jij jezelf hebt voorgenomen waar te maken in de praktijk.

Investering

De investering voor deze training bedraagt slechts € 995,- exclusief BTW.

Dit is inclusief twee coaching sessies, twee bijeenkomsten en alle tools en het trainingsmateriaal die je tijdens de coaching en bijeenkomsten krijgt aangereikt.

Data & Locatie

De training 'Business Model Canvas: innoveer je business model' vindt in de zomer plaats zodat jij de vakantieperiode kunt benutten om jezelf én je bedrijf verder door te ontwikkelen.

De coaching sessies worden in onderling overleg gepland, de bijeenkomsten vinden plaats op:
• Dinsdag 22 november 2022, 9.30 - 12.30
• Dinsdag 13 december 2022, 9.30 - 12.30
• Coaching sessies: in onderling overleg

Locatie
De bijeenkomsten worden georganiseerd bij de Ondernemerschap Academy aan de Maliesingel 39-40 in Utrecht, met parkeergelegenheid op eigen terrein.

De trainer

Ondernemerschap Academy ®

Deze programma's zijn wellicht ook interessant voor je:

Alle programma's bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.