Business Model Canvas met 1-op-1 coachingsessie

Zet jouw businessplan op papier zonder een dik, ingewikkeld plan te hoeven schrijven

Home > Programma’s > Leiderschap > Business Model Canvas met 1-op-1 coachingsessie

Voor veel ondernemers is het een uitdaging om een heldere focus en richting te bepalen in de waan van de dag. Dat kan anders! Ben jij ook niet van de dikke plannen en wil je met het succesvolle format Business Model Canvas een concreet businessplan voor jouw bedrijf?

Neem op dinsdag 18 februari deel aan de Business Model Canvas sessie met een selecte groep gelijkgestemde ondernemers om jouw businessplan op papier te zetten en krijg daarnaast nog een 1-op-1 coachingsessie om jouw businessplan te verscherpen.

Tijdens de Business Model Canvas sessie lichten we het wereldwijde succesvolle model toe, brengen we je huidige bedrijf in kaart om een goed vertrekpunt te hebben en gaan we bovenal in op het businessplan voor jouw bedrijf in de komende jaren.

Alle elementen komen aan bod. Je weet hoe je potentiële klanten (nog) beter kunt benaderen, wat je kunt doen om je verder te onderscheiden, je bepaalt of je het aanbod wil verruimen of juist wil verdiepen, je bent je bewust welke distributiekanalen succesvol (kunnen) zijn, ontdekt hoe je het rendement kunt vergroten en weet hoe je het verdienmodel toekomstbestendig maakt en welke partners je hiervoor nodig hebt.

En nadat je al deze elementen helder hebt zorgen we met een 1-op-1 coachingsessie dat je in staat bent om dit plan te verscherpen en met succes over te brengen op je medewerkers.

Ik heb veel verschillende ideeën en dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bedrijf een heldere richting kan geven!

- Pieter Wassink

Algemene beoordeling

5

Resultaten

  • Je hebt een uitgeschreven plan volledig afgestemd op je bedrijf
  • Je hebt volledig helder waar je de prioriteiten én focus legt
  • Je hebt een eigen business coach die je helpt je plan te realiseren

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor ondernemers, directieleden en MT-leden die een ambitieus en helder businessplan op papier willen zetten zonder een dik, ingewikkeld plan te hoeven schrijven.

Werkwijze

Persoonlijke kennismaking
Dit programma vraagt een investering in tijd en geld. Wij willen er zeker van zijn dat jouw deelname daadwerkelijk van meerwaarde is voor jou en je bedrijf, zodat we met een groep gelijkgestemde deelnemers van start kunnen gaan.

Bijeenkomst 1
Tijdens de eerste bijeenkomst nemen we je mee in de uitgangspunten van Business Model Canvas en begeleiden we je om jouw businessplan op papier te zetten.

Eerste coachingsessie
Tijdens de 1-op-1 coachingsessie verscherpen we je plan en helpen we je bij het maken van de juiste (strategische) keuzes en we bieden je de juiste tips, tools en inzichten om het plan met succes over te brengen op het MT en de medewerkers.

Investering

De totale investering bedraagt € 995,- exclusief BTW voor het volledige programma, inclusief de persoonlijke 1-op-1 coachingsessie in Utrecht.

Dit bedrag is inclusief Business Model Canvas sessie, locatiekosten, lunch & drankjes, het Paperblanks Ondernemerschap Academy® notitieboek,  het officiële Business Model Canvas, een persoonlijke coachingsessie en alle tools die je krijgt aangereikt.

Data & Locatie

Dit programma vindt plaats op dinsdag 18 februari 2020, van 9.30 - 16.30 uur. De coachingsessie plannen we in op het moment dat het jou gelegen komt.

Het programma en de coachingsessie vindt plaats in ons pand aan de Maliesingel 39-40 met eigen parkeergelegenheid in de binnenstad van Utrecht, nabij Utrecht CS, de A28 en de A12.

De Expert

Ondernemerschap Academy ®

Deze events zijn wellicht ook interessant voor je:

Alle programma's bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.