Creëer een magnetische cultuur in jouw bedrijf

Weet ongekende resultaten te behalen dankzij een unieke bedrijfscultuur

Home > Programma’s > Creëer een magnetische cultuur in jouw bedrijf

Hoe zou het zijn wanneer je medewerkers met plezier naar hun werk gaan en met trots op verjaardagen en partijen vertellen over hun baan, jou en je bedrijf. Waar medewerkers zich verantwoordelijk voelen, hun werk serieus nemen en 's avonds nog even doorgaan om iets af te krijgen.

Tijdens deze Masterclass doe je inspirerende inzichten en tips op die je direct in jouw bedrijf kunt toepassen om met meer plezier, lol en waardering tot ongekende resultaten te komen. Resultaten die leiden tot een lager persononeelsverloop en ziekteverzuim, meer ambassadeurs en een positieve groei van je bedrijf én van iedere medewerker.

Dit is een must voor iedere ondernemer die op zoek is naar concrete tips & inzichten omtrent groei die echt waardevol zijn voor jou en je bedrijf!

- Klaas Soellaart, GDW Willems

Algemene beoordeling

5

Resultaten

  • Je ontdekt hoe je ongekende resultaten behaald en de groei van je bedrijf kunt realiseren
  • Je weet hoe je medewerkers meer werkplezier kunt beiden en jouw verwachtingen overtreffen
  • Je krijgt praktische tips om ook een magnetische bedrijfscultuur te realiseren

Doelgroep

Dit programma is ontwikkeld voor ondernemers uit verschillende sectoren. Iedere ondernemer heeft een andere achtergrond, kennis, ervaringen en ideeën. Zo kan iedereen profiteren van nieuwe invalshoeken met de scherpte van gelijkgestemde ondernemers.

De ervaring leert dat deelnemers aan dit programma ook na afloop intensief contact houden en elkaar blijven versterken.

Werkwijze

Laat je tijdens dit seminar inspireren door Emile Langerak en Marianne Nelisse. Met inspirerende praktijkvoorbeelden, oefeningen die je aan het denken zetten en veel interactie en dynamiek zijn Emile en Marianne in staat om jou de juiste inzichten te geven waar je direct mee aan de slag kunt.

Investering

De totale investering voor deze bijeenkomst bedraagt € 495,- exclusief BTW.

Dit programma vraagt een investering in tijd & geld en het aantal plaatsen is beperkt. Wij willen er zeker van zijn dat je deelname van meerwaarde is voor jou en je bedrijf. Daarom nemen we graag de tijd om je wensen en verwachtingen te bespreken en samen de meerwaarde van het programma te bepalen.

Bel ons op nummer 030 - 237 07 00 om de mogelijkheden te bespreken.

Data & Locatie

Deze Masterclass vindt plaats op dinsdag 1 oktober 2019 van 9.30 tot 16.30 uur.  Je bent van harte uitgenodigd in het pand van de Ondernemerschap Academy® aan de Maliesingel in de historische binnenstad van Utrecht, nabij Utrecht CS, de A28 en de A12 met eigen parkeergelegenheid.

De Experts

Ondernemerschap Academy ®

Deze events zijn wellicht ook interessant voor je:

Alle programma's bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.