Een toekomstbestendig bedrijf

De juiste inzichten én acties om het beste uit jezelf, je team & je bedrijf te halen

Home > Programma’s > Finance > Een toekomstbestendig bedrijf

Als ondernemer ben je iedere dag hard aan het werk, maar neem je (te) weinig tijd om stil te staan om werkelijk de juiste keuzes te maken. Keuzes die zorgen voor een structurele oplossing om de uitdagingen aan te gaan die je écht bezighouden om je bedrijf toekomstbestendig te maken.

Maximaal 50 ondernemers die ook het gevoel hebben ‘stil te staan’ en ‘geleefd te worden’, maar de (groei)potentie van hun bedrijf wel willen benutten kunnen gebruik maken van dit gesubsidieerde programma met een eigen business coach.

Het gesprek met mijn business coach was inspirerend, verhelderend en heeft me aangezet om uit de waan van de dag te komen.

- Wouter van den Heuvel

Algemene beoordeling

5

Resultaten

  • Samen met een ervaren business coach de juiste persoonlijke én zakelijke keuzes maken
  • Ontdek wat het effect is van jouw leiderschapsstijl en rol als ondernemer op je medewerkers
  • Weet de juiste (strategische) keuzes te maken om de potentie van je bedrijf te benutten

Programma

Ga in gesprek met een business coach

Je krijgt de gelegenheid om de kracht van een eigen business coach zelf te ervaren om jou te helpen groeien. Groeien om het beste uit jezelf te halen door je waardevolle persoonlijke inzichten te bieden en te helpen de juiste strategische keuzes te maken die je bedrijf écht toekomstbestendig maken.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op het gesprek met je business coach bellen we je op om kennis te maken en meer te weten over jou, je bedrijf, de groeifase waarin je bedrijf zich bevindt en de uitdagingen die jij ervaart. Daarnaast vragen we je om online een vragenlijst in te vullen ter voorbereiding op de DISC© Persoonlijkheidsanalyse die gaat over jou en je rol als ondernemer.

Het telefoongesprek neemt ca. 30 minuten in beslag en het invullen van de vragenlijst maximaal 15 minuten.

Het 1-op-1 gesprek

Tijdens het gesprek met je business coach krijg je de uitkomsten teruggekoppeld van de DISC© Persoonlijkheidsanalyse met waardevolle persoonlijke inzichten. Je ontdekt je kwaliteiten en valkuilen als ondernemer, we gaan in op jouw leiderschapsstijl en het effect hiervan op anderen en je leert hoe jij zelf bent in tijden van werkdruk en stress.

Daarnaast gaan we in op je bedrijf en de uitdagingen die jou bezighouden die voortkomen uit het interview. Na afloop van het gesprek krijg je niet alleen een rapport mee, maar heb je bovenal waardevolle persoonlijke inzichten en grip op de factoren waarmee je het verschil kunt maken met je bedrijf en de (groei)potentie werkelijk weet te benutten.

Doelgroep

Dit programma is gericht op MKB ondernemers in de regio Utrecht. Wanneer je deelneemt is het van belang dat je écht vooruit wilt en een verandering wilt realiseren binnen je bedrijf.

Dit programma is bedoeld voor de ondernemer die de mouwen opstroopt, kansen ziet en durft te investeren in de toekomst. Die concurrentiekracht wil versterken en de resultaten van het bedrijf wil verbeteren.

Data & Locatie

Het gesprek met je business coach vindt plaats op een moment dat het jou schikt in het pand van de Ondernemerschap Academy® aan de Maliesingel 39-40 in de binnenstad van Utrecht, met parkeergelegenheid op eigen terrein.

We nemen na je inschrijving contact op om het telefonische interview in te plannen en je ontvangt via de mail toegang tot de DISC persoonlijkheidstest.

Ondernemerschap Academy ®

Deze events zijn wellicht ook interessant voor je:

Alle programma's bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.