Ontdek hoe je de werkelijke potentie van jouw team benut

Hét programma om meer zicht te krijgen op je team en jouw rol als leider

Home Programma’s Leiderschap Ontdek hoe je de werkelijke potentie van jouw team benut

Een team is tot veel in staat, maar dat gaat niet vanzelf. Voor veel ondernemers zijn medewerkers het grootste goed en tegelijkertijd de voornaamste bron van frustratie. Totdat je ontdekt hoe je het potentieel in mensen herkent en wat dit vraagt van jou als leider.

Dit inzicht in jezelf én je medewerkers is cruciaal om het optimale uit je mensen te halen en succesvol samen te werken als team.

Na dit programma samen met een groep gelijkgestemde ondernemers én twee 1-op-1 sessies weet jij nóg scherper wat jouw team nodig heeft om optimaal te functioneren en te presteren.

Je krijgt inzicht in jouw leiderschapsstijl en het effect daarvan op anderen. Je ontdekt hoe je jouw effectiviteit en productiviteit vergroot en leert wat je mensen nodig hebben om succesvol (samen) te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

-

Algemene beoordeling

5

Resultaten

 • Je krijgt inzicht in jouw leiderschapsstijl en de impact hiervan op je team
 • Je ontdekt hoe je je effectiever en productiever kunt zijn in samenwerkingen
 • Je weet je team zo aan te sturen, dat jullie samen tot ongekende resultaten komen
 1. Dagdeel I: Zicht op jezelf

  • Uitleg DISC: jezelf en anderen beter begrijpen
  • Focus op je leiderschapsstijl binnen jouw bedrijf
  • Jouw persoonlijke do’s & don’ts voor samenwerking
  • Creëren van een optimale omgeving om succesvol te zijn
  • Tips om je effectiviteit en productiviteit te vergroten
 2. Dagdeel II: Zicht op je team

  • 5 kenmerken van excellente teams
  • Verschillen in je team (h)erkennen en waarderen
  • Optimaal benutten van de sterktes van je mensen
  • Het uitbouwen van je team met nieuw talent
  • Coachen van je team in eigen verantwoordelijkheid

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor een selecte groep van maximaal 6 ondernemers die de werkelijke potentie van hun team(s) beter willen benutten en met minder moeite betere resultaten willen bereiken.

Werkwijze

Persoonlijkheidstest
Ter voorbereiding op de bijeenkomst vragen we je om online de DISC persoonlijkheidstest in te vullen. Deze analyse geeft een volledig beeld over jou. Je krijgt inzicht in je persoonlijke eigenschappen, je drijfveren, je probleemoplossend vermogen en ontdekt hoe je met druk en stress omgaat. Maar je ontdekt ook hoe je anderen beter kunt beïnvloeden en impact hebt als leider.

Persoonlijke coachingsessie I
Voorafgaand aan het programma krijg je tijdens een 1-op-1 coaching sessie de uitkomsten teruggekoppeld van het persoonlijkheidsrapport en creëer je direct inzichten die je meer zicht geven in jou én je team.

De bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst ga je samen met een groep gelijkgestemde ondernemers en aan de slag waarin alle essentiële aspecten voor jouw team aan bod komen.

Persoonlijke coachingsessie II
Na afloop van het programma krijg je wederom een 1-op-1 coaching sessie om te zorgen dat je écht stappen gaat zetten. Je coach is een spiegel en een stok achter de deur om te zorgen dat je de juiste keuzes maakt en de werkelijke potentie van jouw team weet te benutten.

Investering

De totale investering bedraagt € 1.495,- exclusief BTW.

Dit bedrag is inclusief dagprogramma, 2 coachingsessies, DISC persoonlijkheidsanalyse, een lunch & drankjes, notitieboek en alle tools die je krijgt aangereikt.

Data & Locatie

Dit programma vindt plaats op 15 april 2022 van 9.30 - 16.30 uur.

Je krijgt via de mail toegang tot de DISC persoonlijkheidstest en beide coachingsessies vinden plaats wanneer het jou gelegen komt.

Het programma en de coachingsessies vinden plaats in het pand van de Ondernemerschap Academy aan de Maliesingel 39-40 met eigen parkeergelegenheid in de binnenstad van Utrecht, nabij Utrecht CS, de A28 en de A12.

De trainer

Ondernemerschap Academy ®

Deze programma's zijn wellicht ook interessant voor je:

Alle programma's bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.