Principes van een toekomstbestendig bedrijf

Nu én in de toekomst een financieel gezond en toekomstbestendig bedrijf

Home Programma’s Leiderschap Principes van een toekomstbestendig bedrijf

Als ondernemer of leidinggevende wil je met plezier, bezieling én succes ondernemen. Je wilt je team en bedrijf laten floreren. Dat vraagt om een strategie die toekomstbestendig is, het doorvoeren van heldere processen en structuren, en focus en aandacht op de resultaten. Tijdens de training 'Principes van een toekomstbestendig bedrijf' gaan we in op al deze elementen.

De training bestaat uit twee persoonlijke coaching sessies met een business coach en twee bijeenkomsten met gelijkgestemde ondernemers en leidinggevenden.

We starten met een persoonlijk gesprek via zoom met je business coach. In dit gesprek maak je kennis met je coach en gaan jullie in op de uitdagingen en ervaringen tot op heden om je team(s) en bedrijf (nog) toekomstbestendig(er) te maken.

Na het eerste gesprek met je business coach volgt de eerste bijeenkomst samen met gelijkgestemde ondernemers en leidinggevenden. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met het model dat de basis vormt voor een financieel gezond en toekomstbestendig bedrijf en weet je dit toe te passen voor jouw bedrijf.

Gedurende de tweede bijeenkomst ontdek je aan de hand van een quick scan hoe jouw bedrijf scoort op de principes van een toekomstbestendig bedrijf. Je krijgt helder wat goed gaat en wat beter kan om de toekomst van jouw bedrijf te bestendigen.

Na afloop van beide bijeenkomsten ga je samen met je business coach in gesprek om de inzichten die jij hebt opgedaan in de praktijk te brengen, volledig toegespitst op jouw bedrijf.

-

Algemene beoordeling

5

Resultaten

 • Je (her)kent de principes van toekomstbestendig ondernemerschap
 • Je ontdekt met de quick scan hoe je jouw bedrijf verder weet te ontwikkelen
 • Je maakt je plannen en ideeën waar met behulp van je eigen business coach

Programma

Iedere ondernemer en leidinggevende ervaart andere uitdagingen en daarom hebben we 10 hoogwaardige trainingen ontwikkeld met ieder een eigen thema voor een zeer laagdrempelige investering.

 1. Persoonlijke kennismaking

  • Kennismaking met je business coach
  • De uitdagingen die jij ervaart om je bedrijf nu én in de toekomst bestendig te houden
 2. Bijeenkomst I: De principes van een toekomstbestendig bedrijf

  • Visie & strategie bepalen en keuzes maken
  • Processen, structuren & resultaten
  • Missie en kernwaarden
  • Een magnetische cultuur
 3. Bijeenkomst II: De Quick scan score van jouw bedrijf

  • De quick scan
  • In beeld: wat gaat goed en wat beter kan
  • Concreet actieplan
  • Praktijksituaties
 4. Afsluitende coachingssessie

  • Klankbord om de juiste keuzes te maken
  • Focus behouden en benutten (groei)potentie

Doelgroep

Deze training inclusief 2 sessies met business coach & 2 bijeenkomsten is specifiek ontwikkeld voor ondernemers en leidinggevenden in het MKB die vooruit willen.

Je wilt een verandering realiseren om je bedrijf nu én in de toekomst bestendig te houden en de (groei)potentie van jou, je team en je bedrijf verder te benutten.

Werkwijze

Na je aanmelding neemt de business coach telefonisch contact op om persoonlijk kennis te maken. Jullie gaan in op de thema's die jou helpen om je bedrijf toekomstbestendig(er) te maken.

Vervolgens neem je deel aan de twee bijeenkomsten samen met gelijkgestemde ondernemers en leidinggevenden, verzorgd door een ervaren trainer. Tijdens de bijeenkomsten heb je alle ruimte om vragen te stellen aan de trainer.

Na afloop van de bijeenkomsten volgt een afsluitende coaching sessie met je business coach. In dit gesprek helpt de coach je de juiste focus aan te brengen om de ideeën en acties die jij jezelf hebt voorgenomen waar te maken in de praktijk.

Investering

De investering voor deze training bedraagt slechts € 995,- exclusief BTW.

Dit is inclusief twee coaching sessies, twee bijeenkomsten en alle tools en het trainingsmateriaal die je tijdens de coaching en bijeenkomsten krijgt aangereikt.

Data & Locatie

De training 'De principes van een toekomstbestendig bedrijf' vindt in de zomer plaats zodat jij de vakantieperiode kunt benutten om jezelf én je bedrijf verder door te ontwikkelen.

De coaching sessies worden in onderling overleg gepland, de bijeenkomsten vinden plaats op:
• Maandag 21 november 2022, 9.30 - 12.30
• Maandag 12 december 2022, 9.30 - 12.30
• Coaching sessies: in onderling overleg

Locatie
De bijeenkomsten worden georganiseerd bij de Ondernemerschap Academy aan de Maliesingel 39-40 in Utrecht, met parkeergelegenheid op eigen terrein.

De trainer

Ondernemerschap Academy ®

Deze programma's zijn wellicht ook interessant voor je:

Alle programma's bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.