Succesvol samenwerken

Versterk de samenwerking met collega's en ga met succes samenwerkingsverbanden aan

Home > Programma’s > Leiderschap > Succesvol samenwerken

Je weet dat een goede samenwerking met collega's van belang is, maar weet ook vanuit de praktijk dat samenwerken niet altijd even makkelijk is. Het vraagt een heldere communicatie, overtuigingskracht en enthousiasme om met succes samen te werken met collega's.

De training 'Succesvol samenwerken' gaat in op al deze elementen en bestaat uit twee persoonlijke coaching sessies met een business coach en twee bijeenkomsten met gelijkgestemde ondernemers en leidinggevenden.

We starten met een persoonlijk gesprek via zoom met je business coach. In dit gesprek maak je kennis met je coach en gaan jullie in op de uitdagingen en ervaringen tot op heden in het samenwerken met collega's.

Tijdens de bijeenkomsten leer je de juiste invloed uit te oefenen op je omgeving. Je weet de samenwerking met collega's verder te verbeteren en ontdekt waarom samenwerken in de praktijk resulteert in een groot succes of juist een fiasco. Deze kennis geeft je een voorsprong om de samenwerking in jouw team(s) verder te verbeteren. Daarnaast verbeter jij je persoonlijke bewustzijn en communicatieve vaardigheden om effectief samen te werken.

Na afloop van beide bijeenkomsten ga je samen met je business coach in gesprek om de inzichten die jij hebt opgedaan in de praktijk te brengen, volledig toegespitst op jouw bedrijf.

-

Algemene beoordeling

5

Resultaten

 • Je weet de samenwerking met collega's verder te verbeteren
 • Je hebt zicht op je eigen rol en communicatie in samenwerking
 • Je weet met succes samenwerkingsverbanden aan te gaan

Programma

Iedere ondernemer en leidinggevende ervaart andere uitdagingen en daarom hebben we 10 hoogwaardige trainingen ontwikkeld met ieder een eigen thema voor een zeer laagdrempelige investering.

 1. Persoonlijke kennismaking

  • Kennismaking met je business coach
  • De uitdagingen die jij ervaart om je bedrijf nu en in de toekomst bestendig te houden
 2. Bijeenkomst I: Succesvol samenwerken met collega's

  • De ontwikkeling van jouw team
  • De 5 principes van succesvolle teams
  • Je eigen communicatiestijl en het effect op anderen
  • Creëren van draagvlak en eigenaarschap
 3. Bijeenkomst II: Creëren van synergie in samenwerking

  • Inzet op talenten & kwaliteiten
  • Creëren van synergie: 1 +1 = 3
  • Een operationele, strategische en culturele fit
  • Stap voor stap verbeteren van de samenwerking
 4. Afsluitende coachingssessie

  • Klankbord om de juiste keuzes te maken
  • Focus behouden en benutten (groei)potentie

Doelgroep

Deze training inclusief 2 sessies met business coach & 2 bijeenkomsten is specifiek ontwikkeld voor ondernemers en leidinggevenden in het MKB die vooruit willen.

Je wilt jezelf verder ontwikkelen om met meer succes samen te werken, zowel met collega's als (het onderzoeken van) samenwerkingsverbanden met derden.

Werkwijze

Na je aanmelding neemt de business coach telefonisch contact op om persoonlijk kennis te maken. Jullie gaan in op de thema's die jou helpen om je team(s) en je bedrijf toekomstbestendig(er) te maken.

Vervolgens neem je deel aan de twee bijeenkomsten samen met gelijkgestemde ondernemers en leidinggevenden, verzorgd door een ervaren trainer. Tijdens de bijeenkomsten heb je alle ruimte om vragen te stellen aan de trainer.

Na afloop van de bijeenkomsten volgt een afsluitende coaching sessie met je business coach. In dit gesprek helpt de coach je de juiste focus aan te brengen om de ideeën en acties die jij jezelf hebt voorgenomen waar te maken in de praktijk.

Investering

De investering voor deze training bedraagt slechts € 995,- exclusief BTW.

Dit is inclusief twee coaching sessies, twee bijeenkomsten en alle tools en het trainingsmateriaal die je tijdens de coaching en bijeenkomsten krijgt aangereikt.

Data & Locatie

De training 'Succesvol samenwerken' wordt meerdere keren per jaar aangeboden, waardoor je kunt deelnemen op het moment dat het jou het beste past.

De bijeenkomsten vinden op een vast moment plaats, de coaching sessies worden in onderling overleg gepland.

De eerstvolgende mogelijkheid om deel te nemen aan deze training is op:
• Donderdag 3 februari 2022, 9.30 - 12.30
• Donderdag 10 februari 2022, 9.30 - 12.30
• Coaching sessies: in onderling overleg

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats bij de Ondernemerschap Academy aan de Maliesingel 39-40 in Utrecht, met parkeergelegenheid op eigen terrein.

De Expert

Ondernemerschap Academy ®

Deze events zijn wellicht ook interessant voor je:

Alle programma's bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.