Vitaal ondernemerschap

Ontdek hoe je met méér energie méér kunt bereiken

Home > Programma’s > Vitaal ondernemerschap

Als ondernemer komt er ieder dag veel op je af en kun je je gemakkelijk laten leiden door de waan van de dag. Ben jij ook teveel  in de avond en in het weekend bezig om alles op de rit te krijgen? En wil je juist met een gezonde balans en met positieve energie blijven ondernemen?

Dan is dit programma uitstekend geschikt voor jou! Leer hoe je met met minder moeite méér kunt bereiken, hoe je effectief kunt omgaan met werkdruk en afleiding en ontdek hoe je met de juiste focus en discipline duurzaam succes weet te behalen.

Weet dat uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat wanneer jij bewust investeert in vitaal ondernemerschap, je nóg beter presteert en je gelukkiger voelt. Sterker nog, jij kunt je productiviteit met 12% verhogen wanneer je vitaal bent. En dat is waar we in dit programma bestaande uit 3 dagdelen met gelijkgestemde ondernemers en 2 persoonlijke coachingsessies met je business coach voor zorgen!

Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik nu meer tijd voor én aan mezelf besteedt, waardoor ik er ook meer kan zijn voor mijn medewerkers en mijn klanten.

- Anneke de Vogelaar

Algemene beoordeling

5

Resultaten

  • Krijg inzicht hoe je met de juiste energie en balans kunt werken om moeiteloos te werken
  • Ontdek de beste methodes die je zelf kunt toepassen om een positieve mindset te creëren
  • Weet al na de eerste bijeenkomst meer energie te ervaren en dit uit te stralen op je (werk)omgeving

Programma

In dit programma bouw je je eigen routines die ervoor zorgen dat je meer energie en focus hebt. Je raakt geïnspireerd, krijgt waardevolle inzichten en de juiste methoden en hedendaagse tools die bedragen om nieuwe gewoontes eigen te maken. Gewoontes die bijdragen aan je vitaliteit waardoor jij met minder moeite meer bereikt.

Je krijgt inzicht in welke wetenschappelijk onderbouwde routines die je vitaler maken, zoals bijvoorbeeld meditatie, slaap, beweging, chronobiologie en voeding. Tijdens de eerste bijeenkomst nemen we je mee in de theorie en zetten we persoonlijke doelen die we in de volgende bijeenkomsten als uitgangspunt gebruiken.

De twee vervolgsessies wijden we aan het inslijten van de routine en het verdiepen van je ervaring en inzicht in je vitaliteit. Welke factoren zorgen ervoor dat je goede doelen stelt? Focus houdt op je doel? Jezelf verbetert, gemotiveerd blijft en je eigen overtuigingen ombuigt of versterkt? Door in te gaan op deze vragen creëer je het juiste inzicht en blijf je progressie boeken.

Tijdens de twee 1-op-1 coachingsessies  gaan we specifiek in op wat voor jou werkt, terwijl we in de groep de inzichten, inspiratie en motivatie van anderen kunnen aanwenden om meer te halen uit ons leven en ons werk als ondernemer.

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor een selecte groep ondernemers die hun stressniveau willen verlagen en met minder moeite méér willen bereiken.

Werkwijze

Persoonlijke kennismaking 
Ter voorbereiding op het programma willen we graag persoonlijk kennismaken en nemen we de tijd om je te leren kennen. Dit programma vraagt een investering in tijd en geld. Wij willen er zeker van zijn dat je deelname daadwerkelijk van meerwaarde is voor jou en je bedrijf.

3 plenaire bijeenkomsten
Tijdens de 3 bijeenkomsten doe je nieuwe kennis op, leer je van gelijkgestemden en zetten we je aan om op duurzame wijze en met positieve energie de juiste keuzes te maken die goed zijn voor jou én je bedrijf.

2 persoonlijke coachingsessies
Tijdens het programma word je individueel begeleidt door een persoonlijke business coach om te zorgen dat je echt de juiste stappen gaat zetten.

Investering

De totale investering bedraagt € 1.495,- exclusief BTW.

Dit bedrag is inclusief het programma bestaande uit 3 dagdelen en 2 individuele coachingsessies met je persoonlijke business coach, het Paperblanks Ondernemerschap Academy® notitieboek en alle benodigde tools, opdrachten, formats die je krijgt aangereikt.

Data & Locatie

Dit programma vindt plaats op:

Bijeenkomst 1: woensdag 13 maart
Bijeenkomst 2: woensdag 27 maart
Bijeenkomst 3: woensdag 10 april

De bijeenkomsten vinden plaats van 9 - 12 uur in het pand van de Ondernemerschap Academy® aan de Maliesingel in de binnenstad van Utrecht. De kennismaking en de coachingsessies vinden in onderlinge afstemming plaats op een moment dat het jou past.

De Expert

Ondernemerschap Academy ®

Deze events zijn wellicht ook interessant voor je:

Alle programma's bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.