Sparringspartner voor ondernemers

Wil je inzichten opdoen die jou én je bedrijf verder helpen? Het bedrijf minder afhankelijk van jou maken? Een toekomstbestendige strategie (her)bepalen? Samen met je mensen toewerken naar een volgende fase? Laat je dan begeleiden door een business coach en maak werk van de uitdagingen die voor jou, je team én je bedrijf van belang zijn.

Creëer inzichten die je verder brengen met een business coach

Onze business coaches zijn een spiegel en klankbord voor jou en je bedrijf. Zij hebben de kennis en ervaring als coach, adviseur én ondernemer om je met positieve energie de juiste inzichten te geven die jou én je bedrijf écht verder helpen. Daarnaast fungeren onze business coaches ook als een sparringspartner voor jou als ondernemer.

Sparringspartner voor ondernemers
Sparringspartner voor ondernemers

Business coaching: van keukentafel tot kantoor

Van jonge snelle groeiers tot stevige familiebedrijven, gestart aan de keukentafel of in het zadel na een overname. Vele ondernemers door het hele land uit de meest uiteenlopende sectoren en in diverse fases van hun ondernemerschap kiezen voor een business coach van de Ondernemerschap Academy.

Kies de vorm die voor jou werkt:

Individuele business coaching

Wil je een verandering realiseren binnen je bedrijf of een  concreet doel behalen? Stel samen een business coach het aanvalsplan op en we begeleiden jou en desgewenst je directie en/of MT om de verandering met succes te realiseren.

Maandelijkse business coaching

Laat je maandelijks coachen en creëer een moment van reflectie om héél bewust uit de waan van de dag te stappen en de tijd te nemen om áán jezelf en je bedrijf te werken.

Ad Hoc business coaching

Spreek met je business coach af op de momenten dat jij dat wilt. Bij nieuwe  ontwikkelingen, wanneer je even wilt klankborden, een ander perspectief wilt of op zoek bent naar specifieke expertise.

Wat brengt een business coach je? 

  • Een sparringpartner om de juiste strategische keuzes te maken
  • Een klankbord om al je dromen, twijfels en angsten mee te delen
  • De benodigde stok achter de deur om resultaten te behalen
  • Een inspirator om met plezier én succes te ondernemen
  • Een spiegel die ziet en teruggeeft wat jij zelf niet ziet

Wij coachen ondernemers met de ambitie op persoonlijk én zakelijk verder te groeien in:

Persoonlijke coaching

Versterk jezelf met waardevolle persoonlijke inzichten die jou & je bedrijf verder brengen >

Strategie

Bepaal een heldere strategie, een gedeelde visie & werk aan een toekomstbestendig bedrijf >

Leiderschap

Weet het beste uit je mensen te halen door je verder te ontwikkelen als leider binnen je bedrijf >

Teamcoaching

Weet met succes veranderingen door te voeren door je mensen te betrekken & het (groei) potentieel van iedere individuele medewerker optimaal te benutten >

Bedrijfsadvies

Benut de ervaring en expertise van een bedrijfsadviseur zodat jij het wiel niet uit hoeft uit te vinden op o.a. financiën, marketing & sales, bedrijfsoptimalisatie & HR >

Bedrijfsoverdracht

Maak je bedrijf klaar voor (familie) overdracht & laat je begeleiden door een business coach met aandacht voor de verschillende belangen en emotionele factoren >

Benieuwd wat een business coach voor jou én je bedrijf kan betekenen?

Maak kennis met één van onze business coaches en maak werk van de uitdagingen die voor jou, je team én je bedrijf van belang zijn.

We gaan graag in gesprek om elkaar te leren kennen en van betekenis te zijn. Laat je gegevens achter of bel ons direct op: 030 – 237 07 00.

Weet ook het beste uit jezelf, je team én je bedrijf te halen net als de volgende bedrijven:

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.