Ons team

Maak kennis met ons team van bewezen succesvolle ondernemers, ervaren coaches en inspirerende trainers en sprekers:

Emile Langerak

Emile Langerak

Emile Langerak is ondernemer en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het succesvol begeleiden van teams en ondernemers om de volledige potentie te benutten. Met zijn commerciële achtergrond en ruim 10 jaar ervaring als coach weet hij de juiste inzichten te creëren om de stappen voorwaarts te zetten.

Marianne Nelisse

Marianne Nelisse

Mari komt uit een ondernemersgezin en coacht en begeleidt al bijna 10 jaar ondernemers van groeiende MKB-bedrijven. Ze combineert strategisch inzicht en resultaatgerichtheid met persoonlijke ontwikkeling en verbinding. Dit doet ze in zowel complexe strategie-trajecten als in persoonlijke coaching sessies.

Wouter Duinker

Wouter Duinker

Wouter Duinker is ondernemer, organisatieadviseur, trainer en coach. Met zijn achtergrond in bedrijfskunde en psychologie ziet hij het geheel, legt hij relevante verbanden, is scherp in zijn analyse en weet hij de ontwikkeling en prestaties van teams en medewerkers in lijn te brengen met de koers van de organisatie.

Frans van Laar

Frans van Laar

Frans van Laar heeft ruim 20 jaar financiële ervaring in de bancaire sector en als ondernemer. Hij weet complexe cijfermatige materie verrassend eenvoudig te maken en adviseert, coacht en traint ondernemers in het opstellen van financiële analyses, bedrijfswaarderingen en begeleidt bij fusies en overname.

Anne-Mariecke Haijtink

Anne-Mariecke Haijtink

Anne-Mariecke Haijtink combineert een financiële achtergrond om bedrijfsmatig de juiste keuzes te maken met haar kwaliteit om mensen te versterken en verder te ontwikkelen in leiderschap en ondernemerschap. Anne-Mariecke heeft jarenlange ervaring in het coachen en trainen bij MKB bedrijven in verschillende sectoren.

Ronald Grootscholten

Ronald Grootscholten

Ronald Grootscholten is partner en medeoprichter van Florpartners. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en heeft zeer ruime ervaring als projectleider en manager bij bedrijven en samenwerkingsverbanden in het tuinbouwcluster. Ronald is een scherpe denker en heeft een no-nonsense mentaliteit.

Gert Breman

Gert Breman

Gert Breman is succesvol ondernemer en heeft in 10 jaar de franchise organisatie Fortune Coffee opgezet. Hij heeft zijn bedrijf verkocht en deelt nu zijn lessen en ervaringen met ondernemers tijdens Masterclasses, programma’s en in 1-op-1 coachingsessies en begeleidingstrajecten.

Aafke Langerak

Aafke Langerak

Aafke Langerak is de Officemanager op ons kantoor aan de Maliesingel in Utrecht. Aafke zorgt dat achter de schermen dat alle programma’s en coachingsessies tot in de puntjes geregeld zijn en neemt de financiën voor haar rekening.

Tim Haarlemmer

Tim Haarlemmer

Tim heeft een wetenschappelijke achtergrond en een praktische kijk, dit combineert hij in zijn programma’s en coachingsessies door je niet alleen de juiste persoonlijke inzichten te geven, maar ook bewezen succesvolle technologie en methodieken te gebruiken die je vitaliteit blijvend versterken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.