Vacature: Business coach & trainer

Heb jij ervaring in het coachen/trainen van ondernemers en (mt) teams? Heb je een open blik, een ondernemers hart en maak je snel verbinding met anderen? Wil je de expertise en ervaring die jij in de afgelopen jaren hebt opgedaan inzetten om van betekenis te zijn voor ondernemers in het MKB? Reageer dan op deze vacature, mail ons op info@ondernemerschapacademy.nl of bel op nummer 030-2370700 en wellicht versterk jij binnenkort ons team als business coach & trainer (32-40 uur per week).

Over de Ondernemerschap Academy

De Ondernemerschap Academy bestaat in 2022 alweer 6 jaar en is volop groeiende. In de afgelopen jaren hebben we honderden ondernemers vanuit verschillende sectoren gecoacht en hebben we vele (mt) teams mogen trainen.

We hebben de ambitie om in de komende jaren van betekenis te zijn voor nog veel meer ondernemers en teams. De (groei)potentie van MKB bedrijven is namelijk ongekend groot, maar wordt lang niet altijd benut. Ondernemers hebben zelf een belangrijke rol om deze potentie daadwerkelijk te benutten. En juist die ondernemers helpen wij om het beste uit zichzelf, hun team en hun bedrijf te halen, in elke fase van hun ondernemerschap.

Dat doen we met een enthousiast team van business coaches, trainers en adviseurs vanuit ons kantoor in hartje Utrecht waar we als team geregeld samenkomen. Een team wat energie geeft, waar we met plezier samenwerken, waar we dezelfde visie delen en we elkaar én onze klanten versterken.

Deze energie en het plezier brengen we, samen met onze ervaring en expertise, over tijdens 1-op-1 coaching- & adviestrajecten, gedurende teamtrainingen en in ondernemerschap programma’s. Daarnaast brengen we ondernemers met elkaar in contact door middel van inspirerende events en leiderschapsreizen.

Wij zijn niet van de quick fix, maar gaan een persoonlijke en duurzame relatie aan met onze opdrachtgevers. Hierdoor staan we naast een ondernemer en zijn we van betekenis in iedere (volgende) fase van het ondernemerschap.

We ontvangen graag je reactie

Hebben we je interesse gewekt na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen we graag je reactie op info@ondernemerschapacademy.nl zodat we binnenkort kennis kunnen maken!

Heb je nu al vragen? We houden van korte lijnen, dus neem bij vragen die je nu al bezighouden direct contact op met Marianne Nelisse op nummer 030-2370700.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.