Gezocht: 20 Freelance coaches

Wij zoeken 20 coaches met ervaring bij agrarische ondernemers om, in opdracht van de Provincie Utrecht, in totaal 600 ondernemers te coachen en begeleiden bij het maken van persoonlijke en bedrijfsmatige keuzes over de toekomst van hun (familie)bedrijf.

Meer informatie:

Schrijf je in via het Dynamisch aankoopsysteem van Staffing en de provincie Utrecht via deze link. Na je inschrijving en toelating tot het Dynamisch aankoopsysteem kun je je CV voordragen in aanvraagnummer SRQ144177 t/m maandag 28 september, 12:00 uur.

Bij je inschrijving vul je het Uniform Europees Aanbestedingsformulier in. Om het document te kunnen bewerken, dien je het eerst te downloaden, lokaal op te slaan en vervolgens te openen in Acrobat Reader (versie 11).

Daarnaast word je gevraagd akkoord te gaan met de inhuur- en inkoopvoorwaarden van de Provincie en een recent (niet ouder dan 6 maanden) KvK-uittreksel aan te leveren.

Vervolgens krijg je toegang tot de inhuuraanvragen van de Provincie Utrecht en zoek je aanvraagnummer ‘SRQ144177’ op. Bekijk de documentatie, geef je uurtarief aan, upload je CV en vergeet niet een toelichting te geven op de gestelde eisen en wensen (shortlistcriteria) van de Provincie om in aanmerking te komen voor deze opdracht.

De volledige eisen & wensen van de Provincie Utrecht staan beschreven in de inhuuraanvraag. Benoem onderstaande eisen en wensen in je CV en licht per punt toe hoe jij voldoet en geef je akkoord op de voorwaarden van de Provincie.

Eis 1: Je geeft akkoord met de procedure en de inhuurvoorwaarden.
Eis 2: Je uurtarief past binnen het maximale uurtarief à € 92,- (excl. btw)
Eis 3: Je maakt in je CV de koppeling naar de eisen en wensen.
Eis 4: Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal Hbo-bachelor niveau.
Eis 5: Je geeft akkoord dat de startdatum door provincie wordt bepaald.
Eis 6: Je hebt ervaring met coaching en begeleiding van agrarisch ondernemers.
Eis 7: Je bent in staat en hebt de middelen om zowel online als fysiek te coachen.
Eis 8: Je hebt tenminste 5 jaar ervaring/kennis opgedaan in de afgelopen 8 jaar over vraagstukken die specifiek spelen op agrarische bedrijven.

Wens 1: Je hebt in de afgelopen 15 jaar ervaring met professionele coaching/begeleiding van ondernemers/eigenaren van familiebedrijven opgedaan.
Wens 2: Je hebt aantoonbare ervaring met de coaching/begeleiding van  (voormalig) agrarisch ondernemers.
Wens 3: Je hebt meer dan 2 jaar ervaring in de agrarische sector als ondernemer van een agrarisch productiebedrijf, werknemer, erfbetreder of in een vergelijkbare rol gewerkt.
Wens 4: Je hebt meer dan 2 jaar ervaring met professionele begeleiding en of advisering van erftransitieprojecten.
Wens 5: Je bent lid of bereid lid te worden van van de branchevereniging NOBCO.
Wens 6: Je bent EIA geregistreerd voor coaching op het niveau van Practitioner,of Senior Practitioner of Master Practitioner of bereid geregistreerd te worden.

Heb je vragen over je inschrijving? Mail dan je vraag direct naar support@staffingms.com, met als onderwerp ‘Aanvraagnummer SRQ144177′

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.