Visie

De Ondernemerschap Academy®
Menu
  • Bekend van:

Erik Smithuis

Van carrière in corporate wereld naar topondernemer

Samen met zijn zakenpartner richtte Erik Smithuis in 2003 de onderneming ICM Opleidingen & Trainingen op. Ondernemerschap was nieuw voor hem maar hij wist één ding zeker: ondernemerschap is een reis en de reis is het doel op zich.

 

Succesvol ondernemen vraagt om doorgaan waar anderen stoppen. Het ontstaat altijd vanuit een passie en het draait uiteindelijk om het overbrengen van deze passie op anderen. ICM is inmiddels uitgegroeid tot één van de drie grootste instituten van Nederland, is drie jaar op rij verkozen tot ‘De beste opleider van Nederland’ en beland steevast in de top 3 van Great Places to Work.

 

Naast ICM richtte Erik Smithuis een aantal bijzondere non-profit ondernemingen op. 4YoungPeople is een onderneming die inmiddels duizenden young professionals en zelfstandigen helpt te ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en waar hun talenten liggen. Be the Change Nederland richtte hij op om samenwerking, openheid en verbinding tussen mensen te bevorderen.

Ondernemerschap Academy®

Voor ondernemers die 2 stappen vooruit denken

De Ondernemerschap Academy richt zich op ondernemers die hun onderneming verder willen op- en uitbouwen. We organiseren bijzondere events met inspirerende sprekers, waar ondernemers samen komen om van én met elkaar te leren.

Seminars & master classes

Van business strategie tot excellente executie

Het uitgangspunt voor alle programma's is de combinatie van enerzijds business strategie & excellente executie en anderzijds bezieling & plezier. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en onmisbaar voor ieder die zijn ondernemerschap naar een hoger plan wil tillen.

Erik Smithuis en andere inspirerende sprekers delen hun ervaringen, belangrijkste lessen, expertise en aansprekende visie op ondernemerschap. Erik vertelt met veel humor en inspiratie de verhalen van andere ondernemers. Hij is gezegend met een buitengewoon sprekerstalent.

Alle programma's zijn gericht op ondernemers die zichzelf én hun onderneming verder willen ontwikkelen en een positief voorbeeld wensen te zijn voor hun omgeving. Oftewel: programma's om in te investeren.

Boeken

Erik Smithuis debuteerde als schrijver in 2012

In zijn eerste boek schrijft hij over zijn zeven sleutels voor Een Gouden Toekomst.

In 2016 bracht hij het boek Een Reis van 800 km uit, over zijn spirituele voettocht van zes weken naar Santiago de Compostela.

Beide boeken zijn verkrijgbaar bij Managementboek.nlBol.com en te bestellen bij de plaatselijke boekhandel.

Ondernemerschap Academy

Ontvang het gratis eBook

De 7 sleutels tot een gouden toekomst

John is 35 jaar en woont in Dubai. Hij heeft alles wat hij begeert. Een succesvolle carrière, een mooie vriendin en een schitterend penthouse. Dan vindt er een onverwachte gebeurtenis plaats die zijn leven voorgoed doet veranderen.

Opmerkelijk hoe een succesvolle ondernemer zijn kennis en ervaring deelt met een breed publiek: in de vorm van een 'wake-up call' ... Ik hoop dat deze boodschap veel mensen zal bereiken!

- Ria Teeuw