Voor wie?

Wij zijn er voor MKB ondernemers die de mouwen opstropen. Die succesvol willen doorgroeien maar ook weten dat groei bij jezelf begint. Voor ondernemers die niet wakker willen liggen vanwege problemen, maar uitdagingen met beide handen aanpakken en in actie komen.

Bezieling, trots & plezier

Wij helpen jou om áán je bedrijf te werken, zodat jij vol bezieling kan ondernemen. Waar je medewerkers met plezier werken, waar trots heerst en jullie als team tot werkelijk ongekende resultaten komen. En waarbij iedereen van betekenis is.

Wij zijn van betekenis voor jou en je medewerkers met waardevolle persoonlijke inzichten die leiden tot verandering en we helpen je de juiste strategische keuzes te maken.

We helpen jou, je team én je bedrijf in:

Strategie

Maak strategische keuzes voor een toekomstbestendig bedrijf >

Leiderschap

Weet het beste uit je mensen te halen met goed leiderschap >

Team

Maak je onafhankelijk en benut het potentieel van je medewerkers >

Persoonlijke ontwikkeling

Versterk jezelf met waardevolle persoonlijke inzichten >

Sales & marketing

Weet kansen te verzilveren om je bedrijf te laten groeien >

Overdracht & overname

Maak je bedrijf klaar voor verkoop of (familie)overdracht >

Leer van de meest succesvolle ondernemers, sprekers en trainers

Succesvolle ondernemers die terugkijken, concluderen vaak dat er altijd iemand was met wie ze konden sparren en die een spiegel voor hield. Iemand die ze konden vertrouwen en waar ze veel van hebben geleerd.

Niet zonder reden staan daarom succesvolle ondernemers tijdens onze programma’s en Masterclasses voor de groep om hún lessen, ervaringen, strategieën en successen met jou te delen. Want waarom zelf het wiel uitvinden wanneer iemand anders je dit leergeld kan besparen? Want als je koers helder is en je weet wat je op je pad kan verwachten, wordt het ook makkelijker om te focussen, keuzes te maken en je doelen te behalen.

Tegelijkertijd wordt 80% (!) van het succes van jouw bedrijf bepaald door jouw mindset. Je kunt dus de beste groeistrategie hebben bedacht, maar wanneer jij je laat leiden door zorgen en frustraties en niet vanuit passie en met positieve energie onderneemt, dan straal je dit (onbewust) af op je omgeving.

En juist omdat je iedere dag weer getest wordt als ondernemer is het belangrijk je te omringen met de juiste mensen. Onze coaches en adviseurs zijn in staat om je een spiegel voor te houden, om je de juiste inzichten te geven en zijn een onafhankelijk klankbord om te sparren over de groei van jezelf en je bedrijf.

Partners

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.